Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö sr.

Myöntäjä: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö sr.

Apurahat joita tarjoatte: Nuori tutkija 5000€ ja Työtä luovat, arkea hepottavat, yhteiskunnan ongelmia ratkaisevat innovaatiot 3000€

Maksimi summa, jota voitte tarjota: 5000€ ja 3000€

Hakuaika alkaa: 01.02.2022

Hakuaika päättyy: 28.02.2022

Erityisehdot: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiön hallitus julistaa haettavaksi apurahoja Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueita tukeviin tutkimus-hankkeisiin. Apurahojen hakuaika alkaa 1.2.2022 ja päättyy 28.2.2022 klo 16.00. Apurahat ovat vapaasti kaikkien haettavissa ja apurahoja jaetaan seuraavin kriteerein: A. Nuori tutkija, 5000 euron apuraha tai apurahoja Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-aluetta tukevan tai aluetta hyödyntävän tutkimus- ja kehittämistoiminnan tukemiseen. B. Työtä luovat, arkea helpottavat, yhteiskunnan ongelmia ratkaisevat innovaa-tiot, 3000 euron apuraha tai apurahoja Apurahat kohdennetaan Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueella uusia toimintamalleja ja uutta liiketoimintaa edistäviin innovaatioihin.

Osoite: www.hakkts.fi / Julkinen apurahahaku

Email: annika.mastokangas@hamk.fi

Www-osoite: www.hakkts.fi /Julkinen apurahahaku

Yhteyshenkilö: Annika Mastokangas

Kunta: Hämeenlinna

Ohjeet hakuun: Apurahaa haetaan säätiön hakulomakkeella. Lomake ja ohjeet ovat saatavilla säätiön sivuilla, osoitteessa www.hakkts.fi / Julkinen apurahahaku. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja noudatamme Tietosuojalakia 1050/2018. Saapuneita hakemuksia ei palauteta. Säätiön hallitus päättää apurahan saajista 24.3.2022. Päätökset ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse.

Lisätietoja antaa: Jyrki Miettunen

Muu:

Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.