Savonlinnan Rotaryklubi ry

Myöntäjä: Savonlinnan Rotaryklubi ry

Apurahat joita tarjoatte: Runar Andersonin rahasto

Maksimi summa, jota voitte tarjota: ei ole määritelty

Hakuaika alkaa: 01.10.2021

Hakuaika päättyy: 02.11.2021

Erityisehdot: Runar Anderssonin rahasto jakaa stipendejä yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa opiskeleville nuorille. Hakijoiden tulee olla kotoisin Savonlinnan talousalueelta. Jaettavista stipendeistä noin puolet menee teknisen alan opiskelijoille ja puolet kaikille muille aloille yhteensä. Tämän stipendin aikaisemmin saaneet voivat myös hakea uudelleen, jos stipendi on saatu vuonna 2018 tai aikaisemmin. Valinnoissa painotetaan opintomenestystä, stipendin käyttötarkoitusta, yhteiskunnallista aktiivisuutta ja muita hakijan itsensä esiin tuomia valintaa puoltavia seikkoja.

Osoite: Pöllänlahdenkuja 5, 57710 Savonlinna

Email: kari.is.tikkanen@gmail.com

Www-osoite: https://rotary.fi/savonlinnanrotaryklubi/savonlinnan-rotaryklubin-opintorahasto/

Yhteyshenkilö: Kari Tikkanen

Kunta: Savonlinna

Ohjeet hakuun: Vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi opintorekisteriote, jossa on painotettu keskiarvo laskettuna, CV, kopiot työ– yms. todistuksista. Opintomenestyksen lisäksi voidaan huomioida hakijan esittämiä erityisiä syitä stipendin myöntämiseksi. Suoritettava tutkinto ja oppilaitos on käytävä selkeästi ilmi hakemuksesta. Hakemuksessa on mainittava edellisen Runar Andersson-stipendin saantivuosi. Puutteellisia tai myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä eikä täydennetä klubin toimesta. Hakemuksia ei lunasteta postista puutteellisen postimaksun takia. Hakemuksia ei palauteta. Sähköpostilla toimitettuja hakemuksia ei huomioida. Valinnat tehdään 14.12.2021 mennessä ja niistä tiedotetaan sähköpostitse valituille. Jakotilaisuus on joulun jälkeisellä viikolla ja kutsu stipendinsaajille toimitetaan sähköpostilla valintojen jälkeen.

Lisätietoja antaa: Kari Tikkanen p. 044 3898860

Muu:

Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.