Jenni Ahti SYLin kansainvälisten asioiden ja EU-edunvalvonnan asiantuntijaksi

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut valtiotieteiden maisteri Jenni Ahtin kansainvälisten asioiden ja EU-edunvalvonnan asiantuntijaksi. Hänen vastuullaan tulee olemaan muun muassa EU-edunvalvonta, kansainväliset järjestösuhteet ja kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvonta. Ahti aloittaa tehtävässä 5.8.

”Otamme ilolla näin kovan luokan kansainvälisten ja EU-asioiden tekijän tiimiimme. Jenni vakuutti meidät erityisesti monipuolisella kokemuksella ja analyyttisellä otteella”, pääsihteeri Roope Tukia riemuitsee.

Ahti on työskennellyt aiemmin useita vuosia muun muassa Suomen valtiolla sekä Euroopan parlamentissa ja ulkoministeriössä.

”SYL on ainutlaatuinen ja monipuolisesti verkottunut toimija, jonka työn hedelmistä olen itsekin saanut nauttia vuosia. Olen innoissani tulossa mukaan asiantuntevan joukkoon jatkamaan SYLin pitkäjänteistä vaikuttamistyötä yhdenvertaisuuden ja laaja-alaisen kansainvälisyyden puolesta”, Ahti kommentoi valintaansa.

Tervetuloa SYLin porukkaan, Jenni!

Lisätietoja:

Pääsihteeri Roope Tukia, p. 045 135 4314, roope.tukia@syl.fi
Puheenjohtaja Akseli Tiitta, p. 044 906 5004, akseli.tiitta@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.