Apu­raha­tieto­kanta

Hyväksytty
MyöntäjäVuoksen Säätiö
Apurahat joita tarjoatteOpiskelija-apuraha
Maksimi summa, jota voitte tarjota250
Hakuaika alkaa01.03.2017
Hakuaika päättyy02/28/2018
Erityisehdot

Vuoksen Säätiö jakaa opintoapurahoja yliopistoissa, korkeakouluissa ja ammatteihin valmistavissa oppilaitoksissa tutkinnon suorittaneille henkilöille, joiden isovanhemmat tai edeltävä polvi on talvisodan syttyessä 1939 asunut Antrean tai Vuoksenrannan kunnassa. Tutkinnon tulee olla suoritettuna korkeintaan kahden apurahan myöntämistä edeltävän vuoden aikana, viimeistään hakuvuoden helmikuun loppuun mennessä.

Hakemukseen tulee liittää valmistumisesta saadun todistuksen kopio sekä vapaamuotoinen selvitys sukujuurista, joihin vedotaan. Kuka tai keitä ko. henkilöt olivat, milloin syntyneet, missä talossa ja missä kylässä asuneet. Hakemuksessa tulee näkyä myös hakijan osoite ja pankkitilin numero.

Stipendin hakijalta pyydetään suostumus pitäjäseuraan eli Antrea- tai Vuoksenranta-seuran jäseneksi liittämiseksi. Säätiö ja seurat vastaavat kahden vuoden jäsenmaksusta.

Säätiö jakaa hakemuksesta myös suurempia kannustusapurahoja mm. tohtoreiksi väitelleille, ensinäyttelyn tai -konsertin pitäneille tai vähintään EM-tasolla mitalisijoille yltäneille tai muun merkittävän saavutuksen johdosta.

Hakemukset tulee tehdä kirjallisina (ei sähköpostitse) ja osoittaa säätiön asiamiehelle hakuvuoden helmikuun loppuun mennessä.

Osoite

Hyvikkäläntie 540
14240 Janakkala

Sähköpostiraakel.henttonen@pp.inet.fi
Www-osoitewww.antrea.fi ja www.vuoksenranta.fi
YhteyshenkilöRaakel Henttonen
KuntaJanakkala
Ohjeet hakuun

mainittu yllä

Lisätietoja antaaRaakel Henttonen
Muuta

Vuoksen Säätiön apurahat ovat olleet sivullanne, mutta nyt en löytänyt niitä- -- Jos ne ovat, tämä korvaa ne.

Ottakaa ihmeessä pois tuo kalenteri sivultanne. Useat apurahat, kuten tämäkin, toistuvat vuosittain. Sitä paitsi päivitystavoissannne on eroa, kun katsotte alkamis- ja päättymispäivän ilmaisuja.

Tarjoa apurahaa