Suomen ylioppilaskuntien liitto hakee viestintäharjoittelijaa keväälle ja syksylle 2017!

Hakuilmoitus 9.2.2017

Tunnetko sosiaalisen median ja uusimmat trendit monikanavaisessa viestinnässä? Oletko kiinnostunut markkinoinnista, sisällöntuotannosta ja uusien juttujen ideoinnista? Löytyykö sinulta taitoja visuaaliseen viestintään? Hyvä juttu, saatat olla etsimämme henkilö SYL:n viestintäharjoittelijaksi!

Haemme kahta harjoittelijaa: toinen keväälle ja toinen syksylle 2017. Molemmat harjoittelut ovat kestoltaan 3 kuukautta. Harjoittelu alkaa kevään osalta huhtikuun alussa ja syksyllä viimeistään syyskuun aikana.

Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi erilaisten viestintäkanaviemme markkinointi ja niihin sisällön tuottaminen, nettisivujen päivittäminen, viestinnällisten kampanjoiden tekeminen, tiedottaminen ja muut viestinnän perustehtävät viestintäasiantuntijamme ohjauksessa. Lisäksi olet mukana SYL:n 100-vuotisjuhlien viestinnän valmistelussa ja yhteistyökumppaneiden hankinnassa.

Työtehtävä vaatii tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, ryhmätyöskentelytaitoja ja aika usein myös heittäytymistä. Me olemme Suomen suurin yliopisto-opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jossa on vuosittain vaihtuva seitsenhenkinen hallitus sekä yhdeksänhenkinen työntekijätiimi. Meillä on tarjota viihdyttävät työkaverit, kiva ja tavoitteellinen työyhteisö, paljon tekemistä, vastuuta ja oppimiskokemuksia. Osaathan kirjoittaa virheetöntä suomea ja oikoa myös muiden tekstejä. Plussaksi lasketaan kiinnostus ja taidot visuaaliseen viestintään sekä hyvät hoksottimet keksiä uusia tapoja viestiä. Kokemus opiskelijajärjestöistä ei myöskään ole pahitteeksi.

Molemmista harjoittelusta maksetaan palkkaa ja toivomme, että harjoittelijalla on käytettävissään korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki.

Kiinnostuitko? Hyvä, toimi siis seuraavasti:

  1. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen harjoittelija@syl.fi.  Kerro hakemuksessasi ainakin miksi haluat juuri SYL:n harjoittelijaksi, mitä toivot oppivasi harjoittelusta ja minkä taidon toisit mukanasi työyhteisöömme. Kerro lisäksi oletko kiinnostunut kevään vai syksyn harjoittelusta tai käytettävissä kenties molempiin.
  2. Täytä perustietolomake osoitteessa https://syl.fi/rekry/

Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja:

Työnkuvasta: Iiris Niinikoski, viestintäasiantuntija, puh 041 515 2228

Työsuhteeseen liittyvät käytännön asiat: Eero Manninen, pääsihteeri, puh 045 631 7145

3