SYL hakee viestintäasiantuntijaa

Työpaikkailmoitus
17.2.2017

Palatko halusta tehdä työksesi yhteiskunnallista vaikuttamista? Oletko viestinnän huippuammattilainen tai nouseva tähti? Kehitätkö mielelläsi toimintaa ja sparraatko muita yhä parempiin suorituksiin? Kirjoitatko tiedotteen aiheesta kuin aiheesta samalla, kun kerrot siitä Facebook-livessä? Saatat olla juuri oikea henkilö tekemään SYL:n viestintää!

Etsimme viestintäasiantuntijaa tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat SYL:n viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Viestinnässämme on tapahtunut hiljattain isoja uudistuksia, kuten strategian päivittäminen ja nettisivujen uudistaminen. Nyt haluamme ottaa reippaan etukenon viestinnän uusien trendien kokeilemisessa esimerkiksi lisäämällä videoiden käyttöä. Haemme idearikasta ja rohkeaa tyyppiä, joka tekee SYL:n viestistä entistä tavoittavampaa, sisällöltään rikkaampaa ja monipuolisempaa. Tehtäviisi kuuluu myös viestinnän tiimin ohjaaminen: meillä on kaksi harjoittelijaa vuosittain sekä hakusessa art director-siviilipalvelusmies. Tehtävässä menestyksekkäästi suoriutuminen edellyttää myös aktiivista yhteydenpitoa jäseniimme eli ylioppilaskuntiin.

Me olemme

– 15 ylioppilaskuntaa ja noin 130 000 yliopisto-opiskelijaa edustava järjestö
– tehokas edunvalvoja sekä vastuullinen ja innokas yhteiskunnallinen vaikuttaja
– kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kansainvälisestä toiminnasta ja kehitysyhteistyöstä.

Sinulta odotamme ja haluaisimme

– kokenutta otetta viestintään ja sen suunnitteluun
– oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja vauhdikkuutta
– kykyä suunnitella, koordinoida ja sparrata koko toimistomme viestintää
– osaamista Suomen parhaiden vaikuttamiskampanjoiden rakentamiseen yhdessä muun edunvalvontatiimin kanssa
– SYL:n nostamista netti- ja some-viestinnän huipulle
– kykyä tehdä, mitata ja kehittää järjestömme viestintää määrätietoisesti niin, että olemme tulevaisuudessa Suomen koulutuskentän tunnetuin järjestö
– erinomaista suomen kielen osaamista, kielitaitoa ja tehtävään soveltuvia opintoja.

Tarjoamme sinulle

– mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan
– rennon, mutta tarmokkaan työyhteisön ja 15 kivaa työkaveria
– palkkaluokan SYL 4 (2 480,35 €/kk) mukaista palkkaa koulutus- ja kokemuslisineen
– erittäin hyvät työsuhteen edut

Hallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset on toimitettava Suomen ylioppilaskuntien liittoon sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@syl.fi viimeistään keskiviikkona 1.3.2017 klo 23.59 mennessä. Hakemuksen tulee sisältää seuraavat asiat:

  1. Varsinainen hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olisit paras valinta tähän tehtävään sekä ansioluettelo. Lähetä ne osoitteeseen hakemukset@syl.fi.
  2. Täytetty perustietolomake osoitteessa: https://syl.fi/rekry/
  3. Linkkinä (huom! ei liitetiedostona) enintään 4 minuutin pituinen video, joka vastaa seuraaviin kysymyksiin: a) Millaista on hyvä järjestöviestintä? b) Miten SYL voisi tehdä itsestään koulutuskentän ja opiskelijaelämän tunnetuimman toimijan? c) Miksi juuri sinä olet meidän seuraava viestintäasiantuntija?

Haastattelut järjestetään Helsingissä 3. ja 8.3. Huomioithan tiiviin aikataulun hakiessasi tehtävää. Työ alkaa perehdytyksellä 13.3. tai sopimuksen mukaan. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

SYL korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Eero Manninen, puh. 045 631 7145
Viestintäasiantuntija Iiris Niinikoski, puh. 041 515 2228

2