SYL opiskelijan asialla

SYL on mukana monenlaisissa opiskelijan hyvinvointia ja parempaa huomista edistävissä yhdistyksissä, säätiöissä ja yrityksissä.

 

YTHS logo musta

YTHS

YTHS eli Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö tarjoaa yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden palveluita perustutkintoa suorittaville yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille. SYL on perustanut Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön.

frank_logo_boksi_musta

Frank

Frank on opiskelijoiden oma etupalvelu, joka kokoaa yhteen kaikki Suomen opiskelijaedut. Frankiltä saat rahanarvoisten etujen lisäksi myös opiskelijakortin. SYL on yksi Frankin perustajista ja omistajista. 

 

nyyriry-logo-n-versio-rgb

Nyyti

Nyyti ry on opiskelijoiden mielen hyvinvointia edistävä yhdistys, joka tukee mielenterveyttä ja elämänhallintaa esimerkiksi vertaistoiminnan kautta. SYL on yksi Nyyti ry:n jäsenistä.

SOA ry:n logo

SOA ry

Suomen opiskelija-asunnot SOA ry on opiskelija-asuntoyhteisöjen edunvalvonta- ja yhteistyöjärjestö. SYL on yksi SOA ry:n jäsenistä. Tietoa opiskelija-asumisesta saat myös omasta ylioppilaskunnastasi.


Dare to Learn

Dare to Learn on täysin uudenlainen interaktiivinen ja kansainvälinen oppimistapahtuma, joka tuo yhteen oppimisesta innostuneita ihmisiä eri aloilta. Se haastaa osallistujansa jakamaan villeimmät ideansa ja visionsa tulevaisuuden oppimisesta tapahtumassa, joka järjestetään ensimmäisen kerran 5.-6.9.2017 Helsingin Kaapelitehtaalla.  SYL on Dare to Learn- tapahtuman alullepanija ja tapahtuma on SYL:n kontribuution Suomi100 juhlavuoteen.