Työpaikkailmoitus: Etsimme viestintäassistenttia!

Työpaikkailmoitus 18.12.2020

 

Etsimme

 

VIESTINTÄASSISTENTTIA osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen 30.11.2021 asti. 

 

SYL täyttää 100 vuotta vuonna 2021. Juhlavuotta varten haemme reipasta ja toimeen tarttuvaa viestintäassistenttia avustamaan juhlavuoden ja SYL:n päivittäisen viestinnän toteuttamisessa. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on jo jonkin verran kokemusta viestinnän sisällöntuotannosta sekä organisaation viestinnällisen äänensävyn soveltamisesta visuaalisessa viestinnässä. Tarjoamme monipuolisen ja joustavan työn ainutlaatuisen juhlavuoden ja vaikuttamisen viestinnän parissa. Työtä tehdään tiiviisti yhdessä meidän viestintäasiantuntijamme ja juhlavuosikoordinaattorin kanssa. Meillä on tilaa myös kasvattaa omaa osaamistaan.

Viestintäassistentin tehtäviin kuuluu esimerkiksi sisällöntuotanto SYL:n sosiaalisen median kanaviin ja verkkosivujen päivittäminen, viestinnällisten kampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuminen sekä tiedottaminen. Juhlavuodelle on luvassa kaksi sosiaalisen median kampanjaa, joihin sisältyy videoita. Tämän vuoksi katsomme eduksi kokemuksen visuaalisen viestinnän tuotannosta ja videoeditoinnista. Tehtävässä pääsee myös mukaan ideoimaan ja kehittämään SYL:n viestintää vaikuttamisen näkökulmasta.  

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja. SYL:n viestintä on kolmikielistä, ja sujuva suomen kielen taito on edellytys. Katsomme eduksi myös englannin ja ruotsin kielen taitoa. Hyvä kirjallinen ilmaisu on välttämättömyys. 

Viestintäassistentti tulee myös osaksi rentoa ja kunnianhimoista yhteisöämme. Otamme uudet tyypit aina ilolla vastaan, ja toivomme, että haluat tulla aktiiviseksi osaksi työporukkaa ja sylliläisten joukkoa. Meillä jaetaan hauskimmat meemit, otetaan kisut mukaan zoom-palavereihin, ja toivottavasti voimme ensi vuonna taas lähteä yhdessä aftereille.

Työaika on liukuvasti noin 19,5 tuntia viikossa. Osa-aikaisuuden takia tehtävä sopii hyvin toisen työn ohelle tai vaikka opiskelijalle. 

 

Me olemme

  • Rento mutta tarmokas työyhteisö täynnä kivoja työkavereita
  • 14 ylioppilaskuntaa ja 130 000 yliopisto-opiskelijaa edustava järjestö
  • tehokas edunvalvoja sekä vastuullinen ja innokas yhteiskunnallinen vaikuttaja
  • kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kansainvälisestä toiminnasta ja globaalista vastuusta.

 

Haluaisimme tarjota sinulle

  • tuen viestintätehtävissä kehittymiseen
  • monipuolista kokemusta viestinnän toteuttamisesta ja sisällöntuotannosta
  • mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan
  • rennon mutta tarmokkaan työyhteisön ja 17 kivaa työkaveria
  • palkkaluokan SYL 2 (60 % työajalla 1399 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen
  • erittäin hyvät työsuhteen edut.

 

Hallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava Suomen ylioppilaskuntien liittoon sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@syl.fi viimeistään tiistaina 12.1.2021.

Haastattelut järjestetään SYL:n toimistolla Helsingissä tai etäyhteyden välityksellä tiistaina 19.1. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuun alkupuolella.

 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. SYL toteuttaa rekrytoinnissaan positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

 

Lisätietoja

Siiri Nousiainen, SYL:n viestintäasiantuntija, puh. 041 515 2228 18.–22.12. ja 29.12.

Sonja Raitamäki, pääsihteeri, puh 040 7411251 

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.