Yhteistyökumppanit

SYL on mukana monenlaisissa opiskelijan hyvinvointia ja parempaa huomista edistävissä yhdistyksissä, säätiöissä ja yrityksissä.

YTHS
YTHS
YTHS eli Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö tarjoaa yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden palveluita perustutkintoa suorittaville korkeakouluopiskelijoille. SYL on perustanut Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön.
Nyyti ry
Nyyti ry
Nyyti ry on opiskelijoiden mielen hyvinvointia edistävä yhdistys, joka tukee mielenterveyttä ja elämänhallintaa esimerkiksi vertaistoiminnan kautta. SYL on yksi Nyyti ry:n jäsenistä.
SOA ry
SOA ry
Suomen opiskelija-asunnot SOA ry on opiskelija-asuntoyhteisöjen edunvalvonta- ja yhteistyöjärjestö. SYL on yksi SOA ry:n jäsenistä. Tietoa opiskelija-asumisesta saat myös omasta ylioppilaskunnastasi.
Ylioppilasterveys ry
Ylioppilasterveys ry
Ylioppilasterveys on yleishyödyllinen yhteisö, joka tukee opiskelijoiden terveydenhuoltoa. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on tukea ja edistää yliopistoissa ja korkeakouluissa opiskelevien terveydenhuoltoa ja siihen liittyvää tutkimustoimintaa.
European Students' Union
European Students' Union
European Students’ Union ESU valvoo opiskelijan etuja Euroopan unionissa. ESU edustaa korkeakouluopiskelijoita 40 eri maasta. SYL on ESU:n jäsen. Osallistumme aktiivisesti ESU:n toimintaan ja vaikutamme eurooppalaisen opiskelijaliikkeen linjaan.
Nordiskt Ordförande Møte
Nordiskt Ordförande Møte
SYL on jäsen opiskelijajärjestöjen pohjoismaisessa yhteistyöelimessä Nordiskt Ordförande Möte’ssa eli NOM:ssa. NOM:iin kuuluvat opiskelijajärjestöt pohjoismaista ja Baltiasta. NOM kokoontuu vuosittain ja SYL osallistuu aktiivisesti sen toimintaan.