Alumnille

Oletko ollut mukana SYL:n toiminnassa joko hallituksessa tai työntekijänä? Liity SYL-alumni ry:n jäseneksi tai jätä yhteystietosi postituslistallemme.

SYL-alumni ry perustettiin syksyllä 2016 SYL:n alumnitoiminnan kehittämiseksi ja äänikanavaksi alumneille itselleen tuottaa alumnitoimintaa.

Yhdistyksen tavoitteena on tukea Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry:n entisten ja nykyisten aktiivitoimijoiden henkisiä ja ammatillisia pyrkimyksiä sekä Suomen ylioppilaskuntien liiton toimintaa. SYL-alumni toimii alumnien yhdyssiteenä aktiivisen SYL-toiminnan jälkeen ja edistää jatkuvuutta ylioppilasliikkeessä.

ALUMNITAPAHTUMAT 2023

Tervetuloa vierailulle HAMiin Erkki Pirtolan näyttelyyn Teoksia paperille keskiviikkona 29.11. klo 17-18.

Saamme kierroksen SYL-alumni Veikko Halmetojalta, joka on kuratoinut kyseisen näyttelyn. Sisäänpääsy ja kierros on maksuton, mutta museo on toivonut museokorttia käytettävän, mikäli sellainen löytyy. Lisätietoa näyttelystä: https://www.hamhelsinki.fi/exhibitions/erkki-pirtola/ ja https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009880704.html

Kierroksen jälkeen siirrymme jatkamaan iltaa vapaamuotoisesti Galleria Halmetojaan, jossa seurustelun ja viinin nautiskelun ohessa pääsemme jo ennakkoon tutustumaan Aarne Jämsän Unia ja Harhoja -näyttelyn teoksiin.

Osoitteet:
HAM Helsingin taidemuseo, Rautatiekatu 8, Helsinki.
Galleria Halmetoja, Kalevankatu 16, Helsinki

Mukaan mahtuu maksimissaan 50 henkilöä. Ilmoittautumiset linkin kautta tai Veera Alahuhdalle veera.alahuhta (a) syl.fi tai 044 780 0202

SYL-alumni ry:n syyskokous järjestetään 13.12.2023.

Kutsut saapuvat sähköpostitse lähempänä!

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Jokainen nykytoimijakin on pian alumni, joten nyt on hyvä aika liittyä mukaan opiskelijajärjestövuosien jatkoaikakerhoon!

Kuinka liittyä jäseneksi? Täyttämällä alla olevan lomakkeen ja maksamalla kulloinkin voimassa olevan jäsenmaksun liityt SYL-alumni ry:n jäseneksi. Maksun saavuttua yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenet.

Maksuohjeet: Jäsenmaksu vuodelle 2023 on 20 €. Voit maksaa kerralla myös ikuisuusjäsenyyden, joka on 200€.

Tilinumero: FI50 5800 1320 3643 82

Viite: 50018

Lisätietoja: Sonja Raitamäki, puheenjohtaja (sonja.raitamaki (a) gmail.com)

Veera Alahuhta, yhdistyksen sihteeri (veera.alahuhta (at) syl.fi , 044 780 0202)