Apu­raha­tieto­kanta

HyväksyttyKyllä
MyöntäjäSuomen MS-säätiö
Apurahat joita tarjoatteApuraha suomalaisille tutkijoille, joiden tutkimuskohteena ovat ensisijaisesti multippeliskleroosi tai harvinaiset neurologiset, mm. selkäytimen ja pikkuaivojen sairaudet.
Maksimi summa, jota voitte tarjota25000
Hakuaika alkaa01.01.2019
Hakuaika päättyy03/08/2019
Erityisehdot

Apurahoja myönnetään ensisijaisesti väitöskirjatyöhön tai sen jälkeiseen tutkimukseen. Apurahan saajana voi olla yksittäinen tutkija tai tutkimusryhmä.

Osoite

Suomen MS-säätiö –
Finlands MS-stiftelse sr
Vaihemäentie 10, 21250 Masku

Sähköpostiinfo@ms-saatio.fi
Www-osoitehttp://www.ms-saatio.fi/
YhteyshenkilöSäätiön asiamies Toimitusjohtaja Helena Ylikylä-Leiva Puh. 0400 789 743
KuntaMasku
Ohjeet hakuun

Apurahaa haetaan MS-säätiön nettisivuilta löytyvällä hakemuslomakkeella, jonka hakija allekirjoittaa. Tutkimusryhmän puolesta tehtävän hakemuksen allekirjoittaa ryhmän vastuuhenkilö. Hakemuksesta on käytävä ilmi haettavan apurahan määrä sekä ajanjakso sen käyttämiselle. Hakemuksesta tai sen liitteistä tulee selvitä säätiöltä anottavan apurahan asema koko tutkimushankkeen rahoituksessa. Hakemukseen on liitettävä riittävä kuvaus hakijan aiemmista tieteellisistä ansioista sekä tutkimussuunnitelma ja tutkimushankkeen kokonaiskustannusarvio. Hakemukset osoitetaan säätiön hallitukselle ja toimitetaan suljetussa kuoressa säätiön postiosoitteeseen:

Vaihemäentie 10
21250 Masku

Kuoren päälle tulee laittaa merkintä "hakemus". Hakemus on toimitettava liitteineen säätiölle viimeistään hakuajan viimeisenä päivänä klo 16.00 mennessä. Myöhästyneitä tai pelkästään sähköpostilla tai telefaksilla lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä. Lisätiedot säätiön nettisivuilta www.ms-saatio.fi

Lisätietoja antaaSäätiön asiamies Toimitusjohtaja Helena Ylikylä-Leiva Puh. 0400 789 743
Muuta
Tarjoa apurahaa