SYL100-juhlavuosi lähestyy!

Suomen ylioppilaskuntien liitto täyttää sata vuotta vuonna 2021. SYL on perustettu vuonna 1921 edistämään opiskelijoiden asemaa yhteiskunnassa ja opiskelijoiden hyvinvointia.

Koko olemassaolonsa aikana SYL on väsymättömästi puolustanut ja valvonut Suomessa opiskelevien yliopisto-opiskelijoiden etuja ainoana suomalaisena yliopisto-opiskelijoiden etujärjestönä. Esimerkiksi opiskelijoiden ateriatuki, terveydenhuolto ja opintotuki ovat SYL:n ansioita.

Osana isoa juhlavuotta kirjaamme Suomen ylioppilaskuntien liiton sata vuotta yksien kansien väliin mielenkiintoiseksi historiateokseksi, jotta myös jälkipolvet voivat muistella ylioppilasliikkeen historiaa ja saavutuksia. Juhlavuoden tiimoilta kuvataan myös dokumentti, joka sisältää mieleenpainuvia haastatteluita, tunnelmapaloja SYL:n historiasta sekä tiiviin katsauksen liiton tulevaisuuteen.

Juhlimme liittomme satavuotiasta taivalta upealla akateemisella pöytäjuhlalla 11.9.2021 Finlandia-talolla.

Juhlavuoden tunnelmiin pääset tutustumaan osoitteessa www.syl100.fi.

Tutustu myös juhlavuoden esitteeseemme!

Katso SYL100-dokumenttielokuvan traileri!

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.