SYL:n hallitus 2018 esittäytyy!

Miika Tiainen, puheenjohtaja

Moikka just sulle! Mun nimi on Miika Tiainen ja kuluvana vuonna toimin SYL:n puheenjohtajana. Käytännössä siis johdan ja vastaan viime kädessä liiton vaikuttamistoiminnasta. Työnkuvaan kuuluu myös paljon lobbaamista ja liiton edustamista ulospäin. Opiskelen Turun yliopistossa tietojärjestelmätiedettä, vapaa-ajallani puolestaan etsin täydellistä pizzaa, himoitsen uusia huonekasveja ja saatanpa myös eksyä kuntosalille.

 

Petra Laiti, varapuheenjohtaja, viestintä, kehitysyhteistyö, kieliasiat

Terve! Nimeni on Petra Laiti ja olen tänä vuonna SYL:n varapuheenjohtaja, vastaan lisäksi viestinnästä ja kehitysyhteistyöstä. SYL:n ulkopuolella suoritan kauppatieteiden maisteriopintoja Svenska Handelshögskolanissa sekä toimin Suomen Saamelaisnuoret ry:n puheenjohtajana.

 

Joel Lindqvist, sosiaalipolitiikka (toimeentulo, asuminen, yhdenvertaisuus)

Tervehdys! Mä olen Joel, ja vastaan tänä vuonna SYLin hallituksessa toimeentulo- ja asumisvaikuttamisesta sekä yhdenvertaisuudesta. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi opiskelijoiden toimeentulon seuraavan askeleen visiointia, SYLin edustamista Ympäristöministeriön opiskelija-asuntojen tuotantotarveselvityksen ohjausryhmässä sekä yhdenvertaisuudesta huolehtimista niin SYLin tapahtumilla kuin toimiston arjessakin. Olen paljasjalkainen pohjoishelsinkiläinen ja opiskelen Helsingin Yliopistolla valtsikassa yhteiskuntapolitiikkaa. Vapaa-ajallani nautin maanalaisista diskoteekeista sun muista mystisistä kulttuuririennoista.

Jenny Vaara, koulutuspolitiikka (koulutuksen sisällöt ja kehittäminen, opiskelukyky), työelämäasiat, työelämäprojekti

Heippa, olen Jenny Vaara ja vastaan SYL:n hallituksessa tänä vuonna koulutuspolitiikasta ja työelämäasioista. Tarkemmin vastaan koulutuksen sisällöistä ja kehittämisestä sekä opiskelukyvystä. Muuten vuoden aikana pyrin luottamustehtävän vastapainona liikkumaan ja nauttimaan luonto- sekä kulttuurielämyksistä. Raivaan aikaa myös kasvatustieteiden opintojen viimeistelylle Oulun yliopistossa.

 

Ada Saarinen, sosiaalipolitiikka (terveys), ympäristöasiat, sukupolvipolitiikka

Moi, olen Ada Saarinen Helsingin yliopistosta ja vastaan tänä vuonna SYL:ssä opiskelijoiden terveyteen liittyvästä edunvalvonnasta, ympäristöasioista ja sukupolvipolitiikasta. Minua motivoi työhöni niin opiskelijoiden edun puolustaminen kuin laajemmin sukupolvemme haasteiden kohtaaminen. Vapaa-ajalla nautin äänikirjoista ja keskinkertaisten muotokuvien piirtämisestä.

Teemu Vasama, koulutuspolitiikka (koulutusjärjestelmä, opiskelijavalinnat), kansainväliset asiat (kv-opiskelijat), järjestöyhteistyö  

Hei! Olen Teemu ja toimin tänä vuonna SYL:n hallituksessa. Taustani on Jyväskylässä, josta olen kotoisin ja jossa opiskelen viidettä vuotta yliopistossa. Ennen tätä vuotta toimin aktiivisesti Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnassa ja ainejärjestöissä. SYL:ssa vastaan koulutuspolitiikasta, kansainvälisistä asioista sekä järjestöyhteistyöstä – mielenkiintoinen vuosi on siis tiedossa!

 

Petteri Heliste, kansainväliset asiat ja koulutuspolitiikka (ESU, EU-koulutuspolitiikka)

Moi! Mä olen Petteri, SYL:n hallituksen EU-asioista ja kansainvälisestä yhteistyöstä vastaava jäsen. Pidän siis huolta, että suomalaisen opiskelijan ääni kuuluu myös ylikansallisella tasolla ja teen tiivistä yhteistyötä muiden Euroopan opiskelijajärjestöjen kanssa. Opiskelen Aallossa teknillistä fysiikkaa ja olen vuosien varrella erikoistunut muun muassa fuusioenergiaan. Vapaa-ajalla hion valokuvaustaitojani, hifistelen keittiössä ja pidän itseni kartalla maailmanpolitiikan tuulista.

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.