SYL:n liittokokous valitsi puheenjohtajaksi vuodelle 2022 Konstantin Kouzmitchevin

Tiedote 19.11.2021

Vapaa julkaistavaksi

Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL ry:n puheenjohtajaksi vuodelle 2022 on valittu 24-vuotias Konstantin Kouzmitchev Aalto yliopiston ylioppilaskunnasta. Vastavalittu puheenjohtaja painottaa vaalivaikuttamista ja vahvemman oikeudenmukaisen sukupolvipolitiikan esiintuomista vuoden 2022 toiminnassa: “Sukupolvipoliittisia teemoja on tulevaisuudessa yhä korostettava. Ylioppilasliikkeen on vaadittava päättäjiltä kunnianhimoisia ilmastotekoja, panostuksia nuorten mielenterveyteen ja kestäviä talouspoliittisia päätöksiä. Näin pidetään huoli, että meillä on hyvinvoiva yhteiskunta myös tuleville sukupolville”, Kouzmitchev toteaa.

Kaikkia Suomen noin 130 000 yliopisto-opiskelijaa edustavan Suomen ylioppilaskuntien liiton liittokokous järjestetään Espoossa Hotelli Korpilammella 19.-20. marraskuuta. Kokouksessa päätetään henkilövalintojen lisäksi ensi vuoden toimintasuunnitelmasta ja SYL:n taloudesta. 

Sosiaalisessa mediassa (instagram.com/syl_fin, twitter.com/SYL_FIN ja facebook.com/SYL.FIN) SYL:n liittokokouksesta käydään keskustelua aihetunnuksilla #SYLliittari.

 

Lisätietoja:

pääsihteeri Sonja Raitamäki, p. 040 741 1251

puheenjohtaja 2022 Konstantin Kouzmitchev p. 0504039529

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.