Aino Pekkarinen SYL:n hallinto- ja talouskoordinaattoriksi & OSS-Järjestöpalveluiden toimitusjohtajaksi

Tiedote 1.3.2018

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut Aino Pekkarisen (KTM) hallinto- ja talouskoordinaattoriksi. Pekkarinen aloitti perehtymisen työhön jo tällä viikolla, ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Pekkarinen tulee tehtävään Elisa Selinummen tilalle.

“Aino vakuutti rekrytointiprosessissa asiantuntevalla otteellaan ja upealla motivaatiollaan. Hän sopii mainiosti porukkaamme SYL:ssä ja koko Lapinrinteellä”, pääsihteeri Eero Manninen iloitsee.

Pekkarinen on työskennellyt aiemmin mm. Helsingin yliopistolla sekä opiskelijakunta VAMOKissa ja toiminut Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan (VYY) hallituksessa. Kokemuksensa lisäksi hän osoitti olevansa valmis ottamaan monipuolisen työnkuvan innokkaasti vastaan.

SYL:n hallinto- ja talouskoordinaattorin tehtävien lisäksi Pekkarinen aloittaa myös Oy OSS Järjestöpalvelut Ab:n toimitusjohtajana. “Ainosta saamme talouden ja hallinnon osaajan, esimiehen sekä organisaation kehittäjän myös OSS:lle”, hallituksen puheenjohtaja Jouni Parkkonen analysoi.

Tervetuloa tiimiimme, Aino!

Lisätiedot:

SYL: Pääsihteeri Eero Manninen, p. 045 631 7145 etunimi.sukunimi@syl.fi

SYL: Puheenjohtaja Miika Tiainen, p. 044 906 5007 etunimi.sukunimi@syl.fi

OSS: Hallituksen puheenjohtaja Jouni Parkkonen, p. 040 593 3338 etunimi.sukunimi@kovary.fi

Hallinto- ja talouskoordinaattori & toimitusjohtaja Aino Pekkarinen p. 044 780 0202 etunimi.sukunimi@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.