Fanny Palménin rahasto

Myöntäjä: Fanny Palménin rahasto

Apurahat joita tarjoatte: Rahaston tarkoituksena on edistää naisten valmistumista ammattiin tai yleishyödylliseen toimintaan Suomessa.

Maksimi summa, jota voitte tarjota: 800

Hakuaika alkaa: 01.02.2021

Hakuaika päättyy: 31.03.2021

Erityisehdot: Apurahoja jaetaan ensimmäistä ammatti- tai korkeakoulututkintoa varten Suomessa (mukaan lukien maisteritason tutkinto), mutta ei jatko-opintoihin. Apurahaa ulkomaan opinto- tai harjoittelujaksoa varten myönnetään vain, mikäli vastaavaa koulutusta ei ole Suomessa saatavissa. Apurahaa ei myönnetä tavanomaisiin elinkustannuksiin, muutoin kuin erityisistä syistä. Pääsääntöisesti rahasto ei myönnä apurahaa samalle henkilölle useamman kerran.

Osoite:

Email: fannypalmen@gmail.com

Www-osoite: www.fannypalmen.fi

Yhteyshenkilö: Annika Rönnblad

Kunta: Helsinki

Ohjeet hakuun: Täytä verkkosivulla oleva hakemuslomake huolellisesti. Kuvaa opintojesi sisältö, miten pitkälle olet edennyt opinnoissasi ja miten paljon sinulla on opintoja jäljellä. Kuvaa taloudellinen tilanteesi (myös avio-/avopuolisosi) ja anna mahdolliset muut oleelliset tiedot hakua varten. Liitä hakemukseesi sähköpostitse läsnäolotodistus tai opintorekisteriote sekä muut liitteet, esim. suositukset tai tietoa aiemmin myönnetyistä apurahoista.

Lisätietoja antaa: fannypalmen@gmail.com

Muu:

Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.