Fanny Palménin rahasto

Myöntäjä: Fanny Palménin rahasto

Apurahat joita tarjoatte: Rahaston tarkoituksena on edistää naisten valmistumista ammattiin tai yleishyödyllistä toimintaa Suomessa.

Maksimi summa, jota voitte tarjota: 800

Hakuaika alkaa: 01.02.2024

Hakuaika päättyy: 31.03.2024

Erityisehdot: Voit saada apurahaa - ensimmäiseen ammatti- tai korkeakoulututkintoosi Suomessa (mukaan lukien maisteritason tutkinto), mutta ei jatko-opintoihin - opiskeluun ulkomailla, mikäli vastaavaa koulutusta ei ole Suomessa tarjolla - opinto- tai harjoittelujaksoon ulkomailla, edellyttäen että sinulla on oleskelun ajaksi tarkka suunnitelma ja budjetti, ja maksat itse osan kuluista. Muuta huomioitavaa - voit saada apurahaa enintään 800 euroa - apurahan voit käyttää opiskeluun tarvittavan tekniikan ja opetusmateriaalin hankkimiseen - ensimmäisen vuoden opiskelijana et pääsääntöisesti voi saada apurahaa - voit saada apurahaa meiltä vain kerran Etusijalla apurahoja myönnettäessä ovat opiskelijat - joilla on heikko taloudellinen tilanne, vaikka ovat nostaneet opintolainaa ja/tai käyvät palkkatyössä opintojen ohella ja/tai kesäisin - jotka opiskelevat erityisen kunnianhimoisesti - jotka osallistuvat yleishyödylliseen toimintaan - joilla on pieniä lapsia, heikko terveys tai muuten vaikea elämäntilanne - jotka opiskelevat ammattiin yhteiskunnallisesti tärkeällä alalla, jossa on pula pätevästä työvoimasta

Osoite: -

Email: fannypalmen@gmail.com

Www-osoite: https://fannypalmen.fi/

Yhteyshenkilö: Annika Rönnblad

Kunta: Helsinki

Ohjeet hakuun: Hakemus Kuvaa opintojesi sisältö, miten pitkälle olet edennyt opinnoissasi ja kerro koska aiot valmistua. Kuvaa taloudellinen tilanteesi ja kerro mahdollisista muista opiskeluun vaikuttavista tekijöistä. Tee hakemus täyttämällä verkkosivuiltamme löytyvä lomake: https://fannypalmen.fi/hakemus/ Lähetä sähköpostitse hakemuksesi liitteenä opintorekisteriote (myös epävirallinen kelpaa). Emme käsittele hakemuksia, joista opintorekisteriote puuttuu. Sähköpostiosoite: fannypalmen@gmail.com Ilmoitamme apurahapäätöksistä kaikille hakijoille toukokuun aikana. Jos myönnämme sinulle apurahan, pyydämme sinua lähettämään tilinumerosi myöntöpäätöksen jälkeen. Ethän lähetä tilinumeroasi hakemuksessasi. Käsittelemme ainoastaan hakuaikana (1.2.-31.3.2024) saapuneet hakemukset.

Lisätietoja antaa: Annika Rönnblad/fannypalmen@gmail.com

Muu:

Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.