Fanny Palmenin rahasto

Myöntäjä: Fanny Palmenin rahasto

Apurahat joita tarjoatte: Rahaston tarkoituksena on edistää naisten valmistumista ammattiin tai yleishyödyllistä toimintaa Suomessa.

Maksimi summa, jota voitte tarjota: 800

Hakuaika alkaa: 01.02.2023

Hakuaika päättyy: 31.03.2023

Erityisehdot: Voit saada apurahaa: ensimmäiseen ammatti- tai korkeakoulututkintoosi Suomessa (mukaan lukien maisteritason tutkinto), mutta ei jatko-opintoihin opiskeluun ulkomailla, mikäli vastaavaa koulutusta ei ole Suomessa tarjolla opinto- tai harjoittelujaksoon ulkomailla, edellyttäen että sinulla on oleskelun ajaksi tarkka suunnitelma ja budjetti, ja maksat itse osan kuluista. Muuta huomioitavaa: Voit saada apurahaa enintään 800 euroa apurahan voit käyttää opiskeluun tarvittavan tekniikan ja opetusmateriaalin hankkimiseen ensimmäisen vuoden opiskelijana et pääsääntöisesti voi saada apurahaa Voit saada apurahaa meiltä vain kerran Etusijalla apurahoja myönnettäessä ovat opiskelijat joilla on heikko taloudellinen tilanne, vaikka ovat nostaneet opintolainaa ja/tai käyvät palkkatyössä opintojen ohella ja/tai kesäisin jotka opiskelevat erityisen kunnianhimoisesti jotka osallistuvat yleishyödylliseen toimintaan joilla on pieniä lapsia, heikko terveys tai muuten vaikea elämäntilanne jotka opiskelevat ammattiin yhteiskunnallisesti tärkeällä alalla, jossa on pula pätevästä työvoimasta

Osoite: Säätiöllä ei ole osoitetta.

Email: fannypalmen@gmail.com

Www-osoite: https://fannypalmen.fi/

Yhteyshenkilö: Annika Rönnblad

Kunta: Helsinki

Ohjeet hakuun: Täytä verkkosivuilta löytyvä hakemuslomake huolellisesti. Kuvaa opintojesi sisältö, miten pitkälle olet edennyt opinnoissasi ja kerro koska aiot valmistua. Kuvaa taloudellinen tilanteesi ja kerro mahdollisista muista opiskeluun vaikuttavista tekijöistä. Lähetä sähköpostitse hakemuksesi liitteenä opintorekisteriote (myös epävirallinen kelpaa). Emme käsittele hakemuksia, joista opintorekisteriote puuttuu. Seuraava hakuaika on 1.2. – 31.3.2023. Käsittelemme ainoastaan hakuaikana saapuneet hakemukset. Ilmoitamme apurahapäätöksistä kaikille hakijoille toukokuun aikana.

Lisätietoja antaa: Annika Rönnblad sähköpostitse: fannypalmen@gmail.com

Muu:

Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.