Suomalainen strategisen tutkimuksen ja seurannan tukisäätiö sr

Myöntäjä: Suomalainen strategisen tutkimuksen ja seurannan tukisäätiö sr

Apurahat joita tarjoatte: Työskentelyapurahoja ja kohdeapurahoja

Maksimi summa, jota voitte tarjota: 40 000 €

Hakuaika alkaa: 01.03.2023

Hakuaika päättyy: 31.03.2023

Erityisehdot: Säätiö tukee Suomen maanpuolustukseen liittyvää maailmanlaajuista turvallisuuspoliittisen ja sotilaallisen tilanteen ja niiden kehityksen tutkimusta ja seurantaa. Tuen kohteita voivat olla muun muassa strategian ja turvallisuuspolitiikan tutkimus, tiedustelun tutkimus ja operaatiotaitoon sekä taktiikkaan liittyvä tiedustelun tutkimus. Säätiö voi tukea poikkeustapauksissa myös tiedustelun historian tutkimusta.

Osoite: www.stratu.fi

Email: joonas.sipila@mil.fi

Www-osoite: www.stratu.fi

Yhteyshenkilö: Asiamies Joonas Sipilä

Kunta: Helsinki

Ohjeet hakuun: Säätiö myöntää työskentelyapurahoja ja kohdeapurahoja kuten matka-apurahoja tai tukea lukukausimaksuihin. Vuonna 2023 kevään haussa myönnettävien apurahojen hakuaika on 1.3.-31.3.2023. Hakuaika päättyy perjantaina 31.3.2023 klo 24.00. Hakijan tulee tutustua huolellisesti säätiön kotisivuilla (www.stratu.fi) oleviin hakuohjeisiin ennen apurahahakemuksen laatimista. Saapuneita hakemuksia ei palauteta. Hakijoita tiedotetaan apurahasta toukokuun loppuun mennessä. Päätökset ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse.

Lisätietoja antaa: Asiamies Joonas Sipilä

Muu:

Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.