Suomalainen strategisen tutkimuksen ja seurannan tukisäätiö sr

Myöntäjä: Suomalainen strategisen tutkimuksen ja seurannan tukisäätiö sr

Apurahat joita tarjoatte: Työskentelyapurahoja ja kohdeapurahoja kuten matka-apurahoja

Maksimi summa, jota voitte tarjota: 40 000 €

Hakuaika alkaa: 01.03.2024

Hakuaika päättyy: 31.03.2024

Erityisehdot: Säätiö tukee Suomen maanpuolustukseen liittyvää maailmanlaajuista turvallisuuspoliittisen ja sotilaallisen tilanteen ja niiden kehityksen tutkimusta ja seurantaa. Tuen kohteita voivat olla muun muassa strategian ja turvallisuuspolitiikan tutkimus, tiedustelun tutkimus ja operaatiotaitoon sekä taktiikkaan liittyvä tiedustelun tutkimus. Säätiö voi tukea poikkeustapauksissa myös tiedustelun historian tutkimusta.

Osoite: Helsinki

Email: stratuasiamies@gmail.com

Www-osoite: www.stratu.fi

Yhteyshenkilö: Säätiön asiamies Joonas Sipilä

Kunta: Helsinki

Ohjeet hakuun: Säätiö myöntää työskentelyapurahoja ja kohdeapurahoja kuten matka-apurahoja tai tukea lukukausimaksuihin. Vuonna 2024 kevään haussa myönnettävien apurahojen hakuaika on 1.3.-31.3.2024. Hakuaika päättyy sunnuntaina 31.3.2024 klo 24.00. Hakijan tulee tutustua huolellisesti säätiön kotisivuilla (www.stratu.fi) oleviin hakuohjeisiin ennen apurahahakemuksen laatimista. Saapuneita hakemuksia ei palauteta. Apurahan saajille ilmoitetaan apurahasta toukokuun loppuun mennessä. Päätökset ilmoitetaan apurahan saajille sähköpostitse.

Lisätietoja antaa: Säätiön asiamies Joonas Sipilä

Muu:

Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.