Suomen MS-säätiö

Myöntäjä: Suomen MS-säätiö

Apurahat joita tarjoatte: Tutkimusapurahoja MS-taudin ja neurologisten harvinaissairauksien tutkimukseen

Maksimi summa, jota voitte tarjota: 25000

Hakuaika alkaa: 10.01.2022

Hakuaika päättyy: 28.02.2022

Erityisehdot: MS-säätiö jakaa apurahoja tutkijoille, joiden tutkimuskohteena ovat ensisijaisesti multippeliskleroosi tai harvinaiset neurologiset sairaudet. Apurahoja myönnetään ensisijaisesti väitöskirjatyöhön tai sen jälkeiseen tutkimukseen. Apurahan saajana voi olla yksittäinen tutkija tai tutkimusryhmä.

Osoite: Suomen MS-säätiö sr, Vaihemäentie 10, 21250 Masku

Email: info@ms-saatio.fi

Www-osoite: https://ms-saatio.fi

Yhteyshenkilö: Helena Ylikylä-Leiva

Kunta: Masku

Ohjeet hakuun: Apurahaa haetaan MS-säätiön hakemuslomakkeella, jonka hakija allekirjoittaa. Tutkimusryhmän puolesta tehtävän hakemuksen allekirjoittaa ryhmän vastuuhenkilö. Hakemuksesta on käytävä ilmi haettavan apurahan määrä sekä ajanjakso sen käyttämiselle. Hakemuksesta tai sen liitteistä tulee selvitä säätiöltä anottavan apurahan asema koko tutkimushankkeen rahoituksessa. Hakemukseen on liitettävä riittävä kuvaus hakijan aiemmista tieteellisistä ansioista sekä tutkimussuunnitelma ja tutkimushankkeen kokonaiskustannusarvio. Hakulomakkeet ja -ohjeet löytyvät osoitteesta ms-saatio.fi/apurahat/hae-apurahaa. Hakemus toimitetaan MS-säätiön hallitukselle suljetussa kuoressa säätiön postiosoitteeseen: Suomen MS-säätiö sr ”HAKEMUS” Vaihemäentie 10 21250 Masku

Lisätietoja antaa: Helena Ylikylä-Leiva, info@ms-saatio.fi

Muu:

Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.