Jani Kykkänen SYL:n koulutuspolitiikan asiantuntijaksi

TIEDOTE 13.8.2018

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut Jani Kykkäsen liiton uudeksi koulutuspolitiikan asiantuntijaksi. Kykkänen aloittaa työssään elokuun lopulla. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

“Jani osoitti rekrytointiprosessissa erittäin laajaa kopo-osaamista, visiointikykyä sekä positiivista asennetta. SYL saa Janista hienon kopoasiantuntijan Niina Jurvan seuraajaksi”, pääsihteeri Eero Manninen iloitsee.

Kykkänen on pitkän linjan ylioppilaskunta-aktiivi ja työskennellyt aiemmin suunnittelijana Sosialidemokraattisissa nuorissa ja projektikoordinaattorina Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnassa. Hän viimeistelee yhteiskuntatieteiden opintojaan Jyväskylän yliopistoon.

“On todella hienoa palata takaisin ylioppilasliikkeen pariin! Koulutuspolitiikassa on tapahtunut paljon mielenkiintoista muun muassa yliopistojen rakenteellisessa kehittämisessä. On kiva päästä tekemään töitä yhdessä SYL-tiimin kanssa”, kertoo Kykkänen.

Tervetuloa SYL:n jengiin, Jani!  

 

Lisätiedot:

Pääsihteeri Eero Manninen, p. 045 631 7145 etunimi.sukunimi@syl.fi

Puheenjohtaja Miika Tiainen,  p. 044 906 5007 etunimi.sukunimi@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.