JANI KYKKÄNEN UTSEDD TILL UTBILDNINGSPOLITISK SAKKUNNIG VID FSF

PRESSMEDDELANDE 13.8.2018

Styrelsen för Finlands studentkårers förbund (FSF) har valt Jani Kykkänen till ny utbildningspolitisk sakkunnig vid FSF. Kykkänen inleder sitt arbete i slutet av augusti och är tillsvidareanställd.

”Under rekryteringsprocessen övertygade Jani oss med sin väldigt mångsidiga expertis inom utbildningspolitiken, sina visioner för den här sektorn och med en positiv attityd.” Jani är en utmärkt efterträdare till Niina Jurva som utbildningspolitisk sakkunnig”, gläder sig generalsekreterare Eero Manninen.

Kykkänen är studentkårsaktiv sedan länge och har tidigare arbetat som planerare för Socialdemokratisk ungdom och som projektkoordinator för studentkåren vid Jyväskylä universitet. Hen slutför för närvarande sina studier i samhällsvetenskap vid Jyväskylä universitet.

”Det är verkligen fint att komma tillbaka till studentrörelsen! Det har hänt en massa intressant inom utbildningspolitiken, bland annat i fråga om den strukturella utvecklingen av universiteten. Jag ser mycket fram emot att få jobba tillsammans med teamet på FSF”, säger Kykkänen.

Vi hälsar Jani välkommen till oss på FSF!

 

Mer information:

Generalsekreterare Eero Manninen, tfn 045 631 7145, fornamn.efternamn@syl.fi

Ordförande Miika Tiainen, tfn 044 906 5007, fornamn.efternamn@syl.fi

 

Nyaste publikationer

Se mer
SYL contact us SYL logo
Har du frågor? Kontakta oss!
Vi är experter på studentliv och står till din tjänst. Vi svarar gärna på alla aktuella frågor som gäller studerande och högre utbildning.