Kestävyys kannattaa, kannata kestävyyttä

SYL:n viestintä- ja globaalikasvatushanke Kestävyys kannattaa, kannata kestävyyttä haastoi opiskelijat pohtimaan kulutustottumustemme vaikutuksia ja teki tutuksi YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Hanke toteutettiin vuosina 2021–2022.

Mistä on kyse?

Kestävyys kannattaa, kannata kestävyyttä haastoi opiskelijat pohtimaan kulutustottumustensa vaikutuksia erityisesti globaalissa etelässä ja teki tutuksi YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Some-viestinnän, blogien, podcastien ja yliopistoilla järjestettyjen kestävän kehityksen teemaviikkojen kautta hanke tutustutti opiskelijat erityisesti tavoitteeseen numero 12, joka keskittyy kulutus- ja tuotantotapojen kestävyyteen sekä vastuulliseen kuluttamiseen.

Hanke toteutettiin vuosina 2021–2022. SYL, ylioppilaskunnat ja muut yhteistyökumppanit järjestivät keskustelutilaisuuksia, dokumentti-iltoja, työpajoja ja muita tapahtumia Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Lappeenrannassa. Hanke toteutettiin yhdessä Reilun kaupan ja Eettisen kaupan puolesta ry:n kanssa.

Hankkeelle myönnettiin Suomen ulkoministeriön viestintä- ja globaalikasvatustukea.

 

Ulkoministeriön logo, jonka vieressä lukee tuettu Suomen kehitysyhteistyövaroin.

Lue uusimmat kehyblogit