Meri Leppänen SYLin kehityspolitiikan asiantuntijaksi

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut teologian kandidaatti Meri Leppäsen kehityspolitiikan asiantuntijaksi. Leppäsen vastuulla on muun muassa SYLin kehitysyhteistyöhankkeet ja kehityspoliittinen vaikuttaminen Suomessa. Leppänen aloittaa tehtävässä 22.4.

”Hienoa saada Meri luotsaamaan SYLin kehitysyhteistyötä. Vaikutuksen teki erityisesti hänen selkeä tekemisen meininki, asiantuntemus sekä motivoitunut ote uutta tehtävää kohtaan. Lämpimästi tervetuloa SYLiin! ”, pääsihteeri Roope Tukia riemuitsee.

Leppänen on toiminut aiemmin muun muassa Helsingin Demarinuorten järjestösihteerinä. Tällä hetkellä hän toimii Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelijajärjestön Kannunvalajat ry:n puheenjohtajana ja SYLin kehitysyhteistyöneuvottelukunnan jäsenenä.

”Ihan mahtavaa päästä osaksi SYLin asiantuntevaa porukkaa ja tekemään merkityksellistä työtä globaalin tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Ylioppilasliikkeen kehitysyhteistyöllä on pitkä ja vaikuttava historia, ja on ilo päästä jatkamaan tätä työtä yhdessä hankekumppaneiden, ylioppilaskuntien ja vapaaehtoisten kanssa!” Leppänen kommentoi valintaansa.

Tervetuloa SYLin porukkaan, Meri!

Lisätietoja:

Pääsihteeri Roope Tukia, p. 045 135 4314, roope.tukia@syl.fi
Puheenjohtaja Akseli Tiitta, p. 044 906 5004, akseli.tiitta@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.