Sakari Tuomisto valittiin Väestöliiton hallitukseen

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) sosiaalipolitiikan asiantuntijana työskentelevä KTM Sakari Tuomisto valittiin keskiviikkona 29.11.2023 järjestetyssä Väestöliitto ry:n syyskokouksessa toimimaan liiton hallituksen jäsenenä vuosiksi 2024–2026.

Tuomisto tuo Väestöliiton hallitukseen asiantuntemusta nuorten aikuisten ja opiskelijoiden elämäntilanteesta ja siihen liittyvistä haasteista, osaamista vaikuttamistyöstä sekä talouden ja henkilöstöjohtamisen näkemyksiä. Hän on työskennellyt SYLissä opiskelijoiden toimeentulon asiantuntijana kolmen vuoden ajan.

”Väestöliitto on ainutlaatuinen toimija järjestökentällä, sillä se vaikuttaa, tuottaa tutkimustietoa ja herättää keskustelua koko yhteiskunnan kannalta perustavanlaatuisista ja herkistä aiheista. Monimuotoisten perheiden tilanne, syntyvyys, lapsihaaveet ja seksuaalioikeudet voivat olla hankalia, mutta tärkeitä asioita tarkastella yhteiskunnan tasolla. Tämä on tärkeää työtä”, Tuomisto kommentoi valintaansa.

Väestöliiton tavoitteena on vahvistaa turvallisia ihmissuhteita, ihmisoikeuksia ja hyvinvointia muuttuvassa maailmassa. Järjestö tarjoaa nuorille ja aikuisille maksutonta neuvontaa ja tukea, tekee syntyvyys- ja väestöntutkimusta ja edistää perheystävällisyyttä sekä seksuaali- ja ihmisoikeuksien toteutumista Suomessa ja kansainvälisesti. SYL on Väestöliiton jäsenyhteisö.

Muiksi hallituksen jäseniksi toimikaudelle 2024–2026 valittiin YTM, väitöskirjatutkija Niko Eskelinen Sosiaalipoliittisesta seurasta ja PsM, toiminnanjohtaja Suvi Laru Parisuhdekeskus Katajasta. Hallituksen muut kuusi jäsentä eivät olleet syyskokouksen valittavana vaan heidän kolmivuotiset toimikautensa jatkuvat.

Lisätietoja:

Sakari Tuomisto
Sosiaalipolitiikan asiantuntija
040 687 6353
sakari.tuomisto@syl.fi

Tyvärr finns detta pressmeddelande bara på finska.
Unfortunately, this press release is available only in Finnish.

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.