Siiri Nousiainen SYL:n viestintäasiantuntijaksi

Tiedote 

Vapaa julkaistavaksi 4.10.

 

Suomen ylioppilaskuntien liitto ry:n (SYL) hallitus on valinnut humanististen tieteiden kandidaatti Siiri Nousiaisen liiton uudeksi viestintäasiantuntijaksi. Valinnan teki SYL:n hallitus 2.10.

“On hienoa saada näin kova tekijä vahvistamaan tiimiämme. Vakuutuimme erityisesti Nousiaisen osaamisesta ja näkemyksestä SYL:n vaikuttajaviestinnän kehittämiseksi”, hallituksen varapuheenjohtaja Kim Kujala iloitsee.

Nousiainen työskentelee tällä hetkellä vaikuttamistyön asiantuntijana Plan International Suomessa. Nousiainen on ollut vaikuttamisen ja viestinnän tehtävissä muun muassa harjoittelijana Ellun Kanoissa sekä SYL:n hallituksessa.

“Olen tosi iloinen, että pääsen kehittämään SYL:n viestintää! SYL on Suomen vaikutusvaltaisin opiskelijajärjestö ja uskon, että osaamiseni viestinnästä ja vaikuttamisesta täydentää SYL:n tiimiä erinomaisesti”, Nousiainen toteaa.

SYL:n nykyinen viestintäasiantuntija Liisa Kontunen siirtyy vihreiden viestintätiimiin. Nousiainen aloittaa työnsä marraskuun alussa.

 

Lisätiedot: 

Hallinto- ja talouskoordinaattori Aino Pekkarinen, aino.pekkarinen@syl.fi, p.044 780 0202

Siiri Nousiainen, siiri.nousiainen@gmail.com, p. 040 832 9564

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.