Sonja Raitamäki SYL:n pääsihteeriksi

Nimitys 27.9.2019

 

Suomen ylioppilaskuntien liitto ry:n (SYL) hallitus on tänään valinnut Sonja Raitamäen liiton uudeksi pääsihteeriksi. Pääsihteerin alkava kausi on kolmivuotinen kestäen vuoden 2022 loppuun.

“Rakas liittomme saa Sonja Raitamäestä avoimuuteen ja yhdenvertaisuuteen vahvasti toiminnassaan nojaavan johtajan. Hänen luotsaamanaan pian satavuotias järjestömme tulee tekemään rohkeaa edunvalvontaa tulevina vuosina”, hallituksen varapuheenjohtaja Kim Kujala iloitsee.

Raitamäki työskentelee tällä hetkellä SYL:n sosiaalipolitiikan asiantuntijana ja vaikuttamisen koordinaattorina. Koulutukseltaan hän on ympäristösuunnittelija (AMK) ja aikaisemmin Raitamäki on työskennellyt muun muassa asiantuntijana Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnassa ja varapuheenjohtajana Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:ssä.

“On upeaa päästä johdattamaan SYL:oa kohti satavuotisjuhlia. Ylioppilasliikkeen historia on mieletön, ja on hienoa tukea muiden kasvamista osaksi tätä jatkumoa. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta, ja tavoitteenani on tehdä SYL:sta Suomen paras työpaikka”, uusi pääsihteeri kommentoi valintaa tuoreeltaan.

Raitamäki aloittaa perehtymisen tehtävään marraskuussa. Nykyisen pääsihteeri Eero Mannisen toimikausi päättyy vuodenvaihteessa.

 

Lisätiedot:

 

Nykyinen pääsihteerimme Eero Manninen, p. 045 631 7145, eero.manninen@syl.fi

Uusi pääsihteerimme Sonja Raitamäki, p. 040 741 1251, sonja.raitamaki@syl.fi  

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.