Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtaja Konstantin Kouzmitchev Linnan juhliin – kaulassa kierrätysrusetti

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) puheen­joh­ta­ja Konstantin Kouzmitchev osal­lis­tuu tasavallan presi­dent­ti Sauli Niinistön ja tohtori in spe Jenni Haukion itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle Presidentinlinnassa.

”Ylioppilailla on ollut keskeinen rooli suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan rakentamisessa. On mukavaa, että satavuotias liitto nähdään edelleen keskeisenä vaikuttajana ja nuoret otetaan huomioon”, Kouzmitchev iloitsee.

Tänä kesänä järjestettiin kauan odotetut SYL:n satavuotisjuhlat Pikku-Finlandiassa. Juhla näkyy myös Kouzmitchevin puvussa: hänen taskuliinansa sekä rusettinsa on valmistettu juhlassa käytetyn valokuvausseinän ylijäämäkankaasta, jossa näkyy SYL:n juhlavuoden värit. Liinan ja rusetin on valmistanut muotoilija Aino Käki.

”Opiskelijoille kestävyys ja kestävämpi elämäntapa ovat entistä tärkeämpiä. Yhteiskunnassa tarvitaan periaatteellinen muutos kohti kestävämpää tuotantoa, globaalin vastuun ajattelua ja kiertotaloutta, pois ylikuluttamisesta sekä kestämättömästä tavasta kuluttaa luonnonvaroja”, Kouzmitchev painottaa.

Lisätietoja:

SYL:n puheenjohtaja Konstantin Kouzmitchev, p. 044 906 5007

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.