Suomen ylioppilaskuntien liitto hakee EU-korkeakouluharjoittelijaa syksyksi 2019!

Oletko kiinnostunut EU-tason vaikuttamistyöstä? Sykkiikö sydämesi myös hyvälle projektisuunnittelulle? Oletko oma-aloitteinen ja reipas jokapaikanhöylä, joka nauttii kansainvälisistä kuvioista? Hyvä juttu, saatat olla etsimämme henkilö SYL:n EU-harjoittelijaksi!

Haemme harjoittelijaa 3 kuukauden ajalle elokuun alusta alkaen. Tarvittaessa joustamme aloitusajasta hieman.

Tehtäviisi kuuluu harjoittelun alkupuolella SYL:n järjestämän European Students’ Convention -tapahtuman käytännön järjestelyihin osallistuminen. Tapahtuma järjestetään Suomen EU-puheenjohtajuuskauden kunniaksi Helsingissä ja se kerää yhteen kymmeniä opiskelijajärjestöjä eri puolilta Eurooppaa.

Harjoittelun loppupuolella pääset osallistumaan EU-vaikuttamistyömme suunnitteluun osana kansainvälistä tiimiämme. Tehtäviisi kuuluu tuolloin mm. Brysseliin suuntautuvan lobbausreissumme järjestelyt ja sen toteutuessa pääset myös itse mukaan matkalle!

Tästä ei harjoittelu paljoa parane, joten hae hetimiten!

Työtehtävä vaatii heittäytymistä, hyvää asennetta ja huumorintajua. Lisäksi arvostamme myös oma-aloitteisuutta, ryhmätyöskentelytaitoja ja joustavuutta. Me olemme Suomen suurin yliopisto-opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jossa on vuosittain vaihtuva seitsenhenkinen hallitus sekä yhdeksänhenkinen työntekijätiimi.

Meillä on tarjota viihdyttävät työkaverit, kiva ja tavoitteellinen työyhteisö, paljon tekemistä, vastuuta ja oppimiskokemuksia. Toivomme harjoittelijalta innokkuuden lisäksi perusosaamista EU-tason päätöksenteosta. Osaathan kirjoittaa ja puhua suomen lisäksi myös englantia. Kokemus opiskelijajärjestöistä ja tapahtumajärjestelystä katsotaan eduksi.

Harjoittelusta maksetaan palkkaa ja toivomme, että harjoittelijalla on käytettävissään korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki.

Kiinnostuitko? Hyvä, toimi siis seuraavasti:

Lähetä hakemuksesi ja cv:si soveltuvin osin osoitteeseen harjoittelija@syl.fi.  Kerro hakemuksessasi ainakin miksi haluat juuri SYL:n harjoittelijaksi, mitä toivot oppivasi harjoittelusta ja minkä taidon toisit mukanasi työyhteisöömme.

Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja työnkuvasta: kansainvälisten asioiden ja EU-edunvalvonnan asiantuntija Maria Nyroos, puh. 040 753 9099, etunimi.sukunimi@syl.fi.

Työsuhteeseen liittyvistä käytännön asioista: pääsihteeri Eero Manninen, puh. 045 631 7145, etunimi.sukunimi@syl.fi.

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.