SYL etsii hallinto- ja talouskoordinaattoria / toimitusjohtajaa

Työpaikkailmoitus 3.5.2017

Oletko tehokas ja tarmokas organisaattori, jolta luonnistuvat niin pienempien kuin suurempienkin tapahtumien järjestelyt? Pärjäätkö yhtä hyvin itsenäisessä työssä hallintoon hautautuneena kuin ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa vastuu- ja johtamistehtävissä? Oletko luotettava aikaansaaja ja oman työsi aktiivinen kehittäjä? Mahtavaa – saattaisit olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt

HALLINTO- JA TALOUSKOORDINAATTORIA / TOIMITUSJOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen alkaen heti tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu SYL:n yleis- ja taloushallinnon toteuttaminen yhteistyössä pääsihteerin kanssa, henkilöstöhallinnon tekniset järjestelyt, kokoussihteerin tehtävät, liittokokouksen järjestelyt ja muiden isojen tapahtumien tuotanto sekä alumnitoiminnan ylläpito.

Työhön kuuluvat myös OSS-järjestöpalvelut Oy:n toimitusjohtajan tehtävät (keskimäärin 6 tunnin verran viikossa), joista maksetaan erillinen korvaus. OSS-järjestöpalvelut on SYL:n, SAMOKin ja OLL:n omistama osakeyhtiö, joka tuottaa omistajilleen ja muille asiakkailleen taloushallinto-, käännös-, ICT- ja toimistopalveluja sekä vastaa toimitiloista Lapinrinteellä. Toimitusjohtajana vastaat yhtiön taloudesta, sopimuksista ja suurimmista kilpailutuksista, raportoit yhtiön tilanteesta ja toiminnasta hallitukselle sekä toimit tiimin esimiehenä. Valittavan henkilön kanssa solmitaan toimitusjohtajasopimus OSS:n tehtävien osalta. OSS-järjestöpalvelut Oy:n toimitusjohtajan tehtävät alkavat 1.7.2017.

Me olemme

 • 15 ylioppilaskuntaa ja n. 130 000 yliopisto-opiskelijaa edustava järjestö
 • tehokas edunvalvoja sekä vastuullinen ja innokas yhteiskunnallinen vaikuttaja
 • kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kansainvälisestä toiminnasta ja kehitysyhteistyöstä.

Sinä olet

 • valmis tarttumaan toimeen ja ottamaan SYL:n ja OSS:n hallinnon ja talouden haltuusi
 • oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja analyyttinen
 • suorittanut ainakin jonkin verran korkeakouluopintoja, ehkä jopa tutkinnon
 • innokas viestimään työstäsi myös sidosryhmille ja jäsenyhteisöillemme
 • ehkä ollut mukana opiskelijajärjestö- tai ylioppilaskuntatoiminnassa.

Haluaisimme tarjota sinulle

 • mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan
 • rennon mutta tarmokkaan työyhteisön ja 15 kivaa työkaveria
 • palkkaluokan SYL 4 (2 480,35 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen lisättynä OSS-järjestöpalvelut Oy:n toimitusjohtajan palkalla, josta sovitaan erikseen
 • erittäin hyvät työsuhteen edut.

Tehtävää voit hakea täyttämällä lomakkeen osoitteessa https://syl.fi/rekry/ keskiviikkoon 17.5.2017 klo 12.00 mennessä. Haastatteluun kutsuttavilta saatetaan pyytää lisäksi ennakkotehtävä tai muita lisätietoja. Mahdolliset haastattelut järjestetään viikoilla 21 tai 22 SYL:n toimistolla Helsingissä.

SYL korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. Hakemukset käsitellään haun ensimmäisessä vaiheessa anonyymeinä. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätiedot:

Työn käytännön sisällöstä voit kysyä sekä toimen nykyiseltä hoitajalta Sanna Juutiselta (p. 044 780 0202, etunimi.sukunimi@syl.fi) että pääsihteeri Eero Manniselta (p. 045 631 7145, etunimi.sukunimi@syl.fi).


OSS-järjestöpalveluihin liittyvissä kysymyksissä voit olla joko yhteydessä Sannaan tai hallituksen puheenjohtaja Jouni Parkkoseen (p. 040 593 3338, etunimi.sukunimi@kovary.fi)

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.