SYL ja SAMOK hakevat yhteistä arkistoharjoittelijaa keväälle 2022!

 

SYL on Suomen suurin yliopisto-opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jossa on vuosittain vaihtuva seitsenhenkinen hallitus sekä yhdeksänhenkinen työntekijätiimi. SAMOK on valtakunnallinen 145 000 ammattikorkeakouluopiskelijan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kampissa. Etsimme nyt yhteistä arkistoharjoittelijaa kolmeksi kuukaudeksi keväälle/kesälle 2022.

Millaista arkistoharjoittelu on käytännössä?

Arkistoharjoittelijana työskentelet osana SYL:n rentoa ja kunnianhimoista työyhteisöä ja esihenkilönäsi toimii SYL:n hallinto- ja talouskoordinaattori. Lisäksi työskentelet osan ajasta SAMOK:n arkiston parissa, SAMOK:n toiminnanjohtajan ohjauksen mukaan. Arkistoharjoittelijan tehtäviin kuuluvat SYL:n ja SAMOK:n arkistojen järjestäminen, arkistoitavan aineiston saattaminen arkistointikelpoiseksi (Kansallisarkiston ohjeiden mukaisesti seulottu, järjestetty, luetteloitu ja koteloitu), sekä arkistointiprosessin kehittäminen ja dokumentointi. Työpäiviisi sisältyy niin arkistoon syventymistä kuin yhteistyötä työkavereiden ja yhteistyökumppanien kanssa. 

Toivomme sinulta:

  • Tarkkuutta, itseohjautuvuutta ja ryhmätyöskentelytaitoja
  • Korkeakouluopintoja historian, hallinnon tai muun soveltuvan alan parissa. 
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Kokemus arkistoinnista, asiakirjahallinnosta tai dokumentoinnista lasketaan eduksi. Lisäksi tausta opiskelijajärjestöistä ei myöskään ole pahitteeksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä osana mukavaa ja tavoitteellista työyhteisöä
  • Paljon tekemistä, vastuuta ja oppimiskokemuksia
  • Kilpailukykyisen harjoittelupalkan ja työsuhteen edut

Harjoittelusta maksetaan palkkaa 1500 euroa kuukaudessa, mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulla on käytettävissä korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki. Työntekotapamme ovat joustavia, mutta työn luonteesta johtuen harjoittelua ei voi suorittaa kokonaan etänä. Harjoittelijan viikottainen työaika on 32,5 tuntia. 

Kiinnostuitko? Hyvä, toimi siis seuraavasti:

  1. Lähetä hakemuksesi ja cv:si soveltuvin osin osoitteeseen harjoittelija@syl.fi.
  2. Kerro hakemuksessasi ainakin miksi haluat meille arkistoharjoittelijaksi, mitä toivot oppivasi harjoittelusta ja minkä taidon toisit mukanasi työyhteisöömme.

Hakuaika päättyy 4.3. klo 12.00.

Mahdolliset haastattelut järjestetään toimitiloissamme Kampissa tai Zoom-yhteydellä viikolla 10. Lopullisen päätöksen valittavasta harjoittelijasta tekee SYL:n hallitus. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Harjoittelu on kestoltaan 3 kuukautta.

 

Lisätietoja:

Veera Alahuhta (harjoittelun pääohjaaja)

Hallinto- ja talouskoordinaattori

0447800202, veera.alahuhta@syl.fi

 

Vellu Taskila (ohjaaja SAMOK:n puolella)

Toiminnanjohtaja

vellu.taskila@samok.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.