SYL luovuttaa opiskelijoiden terveiset pyykkisäkissä hallituksen kehysriiheen

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) luovuttaa ylioppilaskuntien terveiset tiede- ja kulttuuriministerille Antti Kurviselle hallituksen kehysriihineuvottelujen aikana Säätytalolla tiistaina 5.4.2022. Luovuttamisen kellonaika tarkentuu.

Ylioppilaskuntien terveiset aiotaan luovuttaa opiskelijoiden likapyykkinä pyykkisäkissä. Säkissä on jokaiselta ylioppilaskunnalta lakana, johon on kerätty ylioppilaskunnan terveiset.

”Korona-aika on koetellut opiskelijoita valtavasti. Tiede ja koulutus vaativat merkittäviä panostuksia. Siksi haluamme muistuttaa, että viimeistään nyt on aika pestä opiskelijoiden likapyykit”, SYL:n puheenjohtaja Konstantin Kouzmitchev kommentoi.

Pyykin luovuttamisen lisäksi opiskelijat päivystävät Säätytalon edessä kehysriihen aikana tiistaina ja keskiviikkona klo 7–12. Heidät tunnistaa haalareista ja ylioppilaslakeista.

Lisätietoja:

Konstantin Kouzmitchev
Puheenjohtaja, Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL)
044 906 5007
konstantin.kouzmitchev@syl.fi

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.