SYL:n hallitus 2019 järjestäytyi!

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus vuodelle 2019 on järjestäytynyt ja jakanut kullekin jäsenelle omat vastuualueet.

Lisäksi hallitus on päättänyt kummiylioppilaskunnista: Kullekin hallituksen jäsenelle on nimetty omat kummiylioppilaskunnat. Hallituskummien puoleen on ylioppilaskuntien toimijoiden helppo ottaa yhteyttä mieltä askarruttavissa asioissa.

Vastuualuejako:

Sanni Lehtinen: puheenjohtaja, p. 044 906 5007

Kim Kujala: varapuheenjohtaja, sosiaalipolitiikka (terveys, hyvinvointi)

Roope Tukia: kansainväliset asiat (EU, ESU), järjestöyhteistyö

Titta Hiltunen: sosiaalipolitiikka (toimeentulo, asuminen, ympäristöasiat), kehityspolitiikka

Suvi Vendelin: koulutuspolitiikka (koulutusjärjestelmä, rakenteellinen kehittäminen, rahoitus, koulutuksen sisällöt ja kehittäminen), viestintä

Heidi Rättyä: koulutuspolitiikka (maksuton koulutus, elinikäinen oppiminen), Kansainväliset asiat (kv-opiskelijat, ESU), työelämäasiat

Helmi Andersson: kieliasiat, yhdenvertaisuus, koulutuspolitiikka (opiskelukyky, opiskelijavalinnat, muut koulutusasteet ja siirtymät, tutkimus- ja tiedepolitiikka), kansainväliset asiat (ESU)

Hallituksen jäsenten kummiylioppilaskunnat:

Kim Kujala: VYY, ISYY

Roope Tukia: TREY, LTKY, SKY

Titta Hiltunen: HYY, LYY

Suvi Vendelin: AYY, TYY, TaiYo

Heidi Rättyä:  JYY, OYY

Helmi Andersson: ÅAS, SHS

Kaikkien sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@syl.fi. Puhelinnumerot tarkentuvat ja löytyvät myöhemmin SYL:n nettisivuilta osoitteesta www.syl.fi.

Lisätietoja: Puheenjohtaja Sanni Lehtinen, 044 906 5007

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.