Touko Niinimäki SYL:n sosiaalipolitiikan asiantuntijaksi

Tiedote 18.11.2019

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut Touko Niinimäen liiton uudeksi sosiaalipolitiikan asiantuntijaksi. Niinimäen asiantuntijatehtäviin kuuluu muun muassa opiskelijoiden terveyteen ja yhdenvertaisuuteen liittyvä edunvalvonta ja asiantuntijatyö. Hallitus teki valinnan kokouksessaan 8.11.

“Niinimäki vakuutti osaamisensa lisäksi myös motivaatiollaan. On hienoa saada hänen kaltaisensa innostunut ammattilainen osaksi tiimiämme”, pääsihteeri Eero Manninen iloitsee. 

Touko Niinimäki viimeistelee ylempää sosionomin ammattikorkeakoulututkintoa ja on työskennellyt Seta ry:lla sateenkaariseniori-teemojen parissa. 

“On todella inspiroivaa päästä työskentelemään sekä yliopisto-opiskelijoiden terveyden ja yhdenvertaisuuden että korkeakoulutuksen saavutettavuuden parissa. Onnittelut myös vasta valitulle SYL:n hallitukselle!” Niinimäki kertoo.

Niinimäki aloittaa työnsä joulukuussa. 

 

Lisätiedot:

Pääsihteeri Eero Manninen, p. 045 631 7145 etunimi.sukunimi@syl.fi

Puheenjohtaja Sanni Lehtinen,  p. 044 906 5007 etunimi.sukunimi@syl.fi

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.