Tule SYL:lle pääsihteeriksi!

Hakuilmoitus 16.8.2019

 

Tule SYL:lle pääsihteeriksi! 

 

Innostaako sinua tiimin johtaminen, poliittinen vaikuttamistyö ja ison kuvan ajatteleminen? Oletko kuin kotonasi niin talousexceleitä pyörittäessäsi kuin cocktail-kutsuilla ihmisten seurassa? Haluatko päästä johtamaan Suomen vaikutusvaltaisinta opiskelijajärjestöä?

 

Etsimme

PÄÄSIHTEERIÄ

kolmen vuoden kaudelle 4.11.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pääsihteerimme johtaa liittoa yhdessä hallituksen kanssa keskittyen liiton työntekijöiden esihenkilönä työskentelyyn, edunvalvonnan ja talouden johtamiseen sekä strategiseen kehittämiseen. Pääsihteerimme on esihenkilö, strategi, kirstunvartija, hallituksen sparraaja, taustapeluri, jokapaikanhöylä, liiketoiminnan osaaja ja omistajan edustaja. Monipuolisesta ja vaativasta työnkuvasta ei lopu tekeminen kesken, mutta samalla se tarjoaa upean mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja kasvaa johtajana. 

 

Me olemme

  • rento mutta tarmokas työyhteisö täynnä kivoja työkavereita
  • 14 ylioppilaskuntaa ja noin 130 000 yliopisto-opiskelijaa edustava järjestö
  • tehokas edunvalvoja sekä vastuullinen ja innokas yhteiskunnallinen vaikuttaja
  • kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kansainvälisestä toiminnasta ja kehitysyhteistyöstä.

 

Sinä olet

  • taitava ihmisten johtaja, joka suhtautuu esihenkilönä työskentelyyn intohimoisesti 
  • näkemyksellinen organisaation kehittäjä, jolla on johtamiskokemusta
  • kyvykäs hallinnoimaan liiton omaisuutta sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan budjettitaloutta
  • innostunut edunvalvonnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta
  • laajojen kokonaisuuksien hahmottaja ja monimutkaisten ongelmien ratkoja
  • suorittanut jonkin verran korkeakouluopintoja, ehkä jopa tutkinnon.

 

Etsimme henkilöä, joka on selväsanainen viestijä ja kykenee vuorovaikutukseen suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi. Lisäksi katsomme eduksi opiskelijajärjestö- tai ylioppilaskuntatoiminnan tuntemisen.

Me tarjoamme sinulle Suomen parhaan edunvalvontatiimin, vauhdikkaan ja vaativan näköalapaikan yhteiskuntaan, monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävässä on sopimuspalkkaus. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

SYL:n hallitukselle osoitetut hakemukset tehtävään pyydetään toimittamaan sunnuntaihin 1.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@syl.fi otsikolla “Pääsihteerihakemus”. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon ja palkkatoiveen. Hakemukset käsitellään ensimmäisessä vaiheessa anonyymeinä.

SYL korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

SYL:n hallituksen pitämät työhaastattelut järjestetään 10.–11.9. Helsingissä. Haastatteluiden jälkeen kärkihakijoille toteutettavat henkilöarvioinnit teetetään seuraavalla viikolla erikseen sovittavina ajankohtina.

 

Lisätietoja:

Voit kysyä työnkuvasta oheisella anonyymillä lomakkeella. Puheenjohtajamme ja pääsihteerimme vastaavat kysymyksiin viikolla 34 julkaistavalla videolla. Jätäthän kysymyksesi keskiviikkoon 21.8. mennessä! Pääsihteerin työpäivää pääset seuraamaan SYL:n Instagram Storyssa (@syl_fin) 22.8. 

Voit kysellä työstä ja rekrytoinnista myös puhelimitse:

 

Puheenjohtaja Sanni Lehtinen, p. 044 906 5007

Pääsihteeri Eero Manninen, p. 045 631 7145

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.