Työpaikkailmoitus: Etsimme hallinto- ja talouskoordinaattorin sekä toimitusjohtajan sijaista!

Työpaikkailmoitus 12.3.2021


Etsimme

HALLINTO- JA TALOUSKOORDINAATTORIN / TOIMITUSJOHTAJAN sijaista

 

kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen heti tai sopimuksen mukaan. Kyse on työvapaan sijaisuudesta ja se kestää vuoden 2022 elokuun loppuun.

Hallinto- ja talouskoordinaattorin tehtäviin kuuluu SYL:n yleis- ja taloushallinnon toteuttaminen yhteistyössä pääsihteerin kanssa, työskentely osana SYL:n johtoryhmää, henkilöstöhallinnon tekniset järjestelyt, kokoussihteerin tehtävät, liittokokouksen järjestelyt ja muiden isojen tapahtumien tuotanto sekä alumnitoiminnan ylläpito. Tänä vuonna juhlitaan SYL:n 100-vuotista taivalta, ja myös tämän kokonaisuuden osia kuuluu tähän tehtävään.

Työhön kuuluvat myös OSS-järjestöpalvelut Oy:n toimitusjohtajan tehtävät (keskimäärin 8 tuntia viikossa), joista maksetaan erillinen korvaus. OSS-järjestöpalvelut on SYL:n, SAMOKin ja OLL:n omistama osakeyhtiö, joka tuottaa omistajilleen ja muille asiakkailleen taloushallinto-, käännös-, ICT- ja toimistopalveluja sekä vastaa toimitiloista Lapinrinteellä. Toimitusjohtajana vastaat yhtiön taloudesta ja hallinnosta, sopimuksista ja suurimmista kilpailutuksista, raportoit yhtiön tilanteesta ja toiminnasta hallitukselle sekä toimit tiimin esihenkilönä. Valittavan henkilön kanssa solmitaan toimitusjohtajasopimus OSS:n tehtävien osalta. OSS-järjestöpalvelut Oy:n toimitusjohtajan tehtävät alkavat samaan aikaan kuin SYL:n hallinto- ja talouskoordinaattorin tehtävät.

SYL on työpaikka, jossa voit laajentaa omaa osaamistasi, vahvistaa verkostojasi osana SYL-perhettä ja kehittyä monipuoliseksi ja itsenäiseksi ammattilaiseksi. Hallinto- ja talouskoordinaattori on SYL:n selkäranka, joka hyvällä hallinnolla mahdollistaa muun muassa SYL:n vuosittain vaihtuvalle hallitukselle keskittymisen paremman huomisen edistämiseen ja vaikuttamiseen.

Hyvät yhteistyötaidot, kärsivällisyys ja oma-aloitteisuus ovat keskeisiä ominaisuuksia tehtävän kannalta. Jotta hallintolangat pysyvät hyvin käsissä, tarvitaan erinomaisia itsensä johtamisen ja projektihallinnan taitoja. Työhön kuuluu myös viestintää muulle työyhteisölle, ylioppilaskunnille ja alumneille, joten arvostamme hyviä viestintätaitoja. Tehtäviin kuuluu ohjeistusten laatimista ja muuta kirjallista työtä, joten hyvä suomen kielen taito on välttämättömyys. Toivomme, että olet suorittanut korkeakouluopintoja tai jopa tutkinnon.

Sekä SYL että OSS kaipaavat myös uutta jäsentä rentoon ja kunnianhimoiseen yhteisöömme. Toivomme, että haluat tulla aktiiviseksi osaksi työporukkaa ja sylliläisten ja osslaisten joukkoa, lähteä silloin tällöin mukaan aftereille ja jakaa työkavereillesi huonoimmat ja parhaimmat vitsisi.

 

Me olemme

 • rento ja kunnianhimoinen työyhteisö täynnä kivoja työkavereita
 • 14 ylioppilaskuntaa ja noin 130 000 yliopisto-opiskelijaa edustava järjestö
 • tehokas edunvalvoja sekä rohkea yhteiskunnallinen vaikuttaja
 • reilu ja vastuullinen työnantaja
 • kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kehitysyhteistyöstä.

 

Haluaisimme tarjota sinulle

 • tukea ammattilaisena kasvamisessa
 • monipuolista kokemusta hallinnon ja talouden pyörittämisestä
 • mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan
 • rennon, mutta tarmokkaan työyhteisön ja 17 kivaa työkaveria
 • palkkaluokan SYL 4 (2568 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen lisättynä OSS-järjestöpalvelut Oy:n toimitusjohtajan palkalla, josta sovitaan erikseen.
 • erittäin hyvät työsuhteen edut.

 

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava Suomen ylioppilaskuntien liittoon sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@syl.fi viimeistään torstaina 25.3.2021 klo 16.00.

Haastatteluun kutsuttavat valitaan perjantaina 26.3. Haastattelut järjestetään tiistaina 30.3. koronatilanteesta johtuen etänä.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toteutamme rekrytoinnissa positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

 

Lisätiedot: 

Työn käytännön sisällöstä voit kysyä nykyiseltä hallinto- ja talouskoordinaattorilta Aino Pekkariselta (p. 044 780 0202, etunimi.sukunimi@syl.fi) tai pääsihteeri Sonja Raitamäeltä  (p. 040 741 1251, etunimi.sukunimi@syl.fi).

OSS-Järjestöpalveluihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä joko Ainoon tai hallituksen puheenjohtaja Jouni Parkkoseen (p. 040 593 3338, etunimi.sukunimi@kovary.fi).

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.