Uusia työntekijöitä SYL:n toimistolla!

SYL:n toimistolla on tänä vuonna aloittanut useita uusia työntekijöitä, ja myös nyt syksyllä olemme saaneet työyhteisöömme uusia kasvoja. 

Syyskuussa sosiaalipolitiikan asiantuntijan sijaisena aloitti Petra Pieskä. Hänen vastuullaan on muun muassa opiskelijoiden hyvinvointiin, erityisesti mielenterveyteen, ja opiskeluterveydenhuoltoon sekä yhdenvertaisuuskysymyksiin vaikuttaminen.

“SYL:n toimistolla on ihanan lämmin yhteishenki, siitä pidän erityisesti tässä työssä. Hommaa on kyllä tänä syksynä riittänyt, päällimmäisenä on jäänyt mieleen tietenkin liittokokous. Ilolla kohti ensi vuotta, tiedossa on paljon jännittäviä projekteja!“ Pieskä kertoo. 

Pieskä on aiemmin työskennellyt politiikan ja opiskelijoiden asian parissa Kokoomusopiskelijoiden pääsihteerinä ja toiminut opiskelijajärjestöissä Tampereella. Pieskän sijaisuus jatkuu näillä näkymin ensi vuoden heinäkuuhun saakka.

Heidi Rättyä taas aloitti lokakuussa koulutuspoliitikan asiantuntijan sijaisena. Hänen työhönsä kuuluu esimerkiksi korkeakoulutuksen laatuun ja sen kehittämiseen, elinikäiseen oppimiseen sekä työelämään ja opintojen suorittamiseen liittyvä edunvalvonta.

“On ollut mahtavaa päästä työskentelemään jälleen koulutuspolitiikan parissa. SYL:ssa eletään kiinnostavia aikoja, kun yliopistot ryhtyvät hiljalleen purkamaan koronapandemian poikkeusjärjestelyjä ja eduskuntavaalivalmistautuminenkin alkaa käydä ajankohtaiseksi. On hienoa päästä mukaan vaikuttamaan opiskelijoiden asioihin tällaisten suurten muutosten aikana“, Rättyä summaa. 

Rättyä on aiemmin työskennellyt muun muassa Helsingin vihreiden nuorten toiminnanjohtajana sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa koulutuspoliittisena asiantuntijana. Rättyä on ollut myös SYL:n hallituksessa luottamustoimessa vuonna 2019. Hänen sijaisuutensa jatkuu kesäkuuhun 2023 saakka.

 

Tervetuloa SYL:n toimistolle, Petra ja Heidi! 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.