Yuri Birjulin SYL:n kansainvälisten asioiden ja EU-edunvalvonnan asiantuntijaksi

Tiedote 23.6.2021

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut VTK Yuri Birjulinin liiton uudeksi kansainvälisten asioiden ja EU-edunvalvonnan asiantuntijaksi. Kansainvälisten asioiden ja EU-edunvalvonnan asiantuntijan tehtäviin kuuluu EU-tason opiskelijaedunvalvonta, kansainväliset järjestösuhteet ja kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvonta. Birjulin aloittaa työssään elokuussa.

“Yuri vakuutti meidät näkemyksillään ja osaamisellaan vaikuttamisesta. Hänellä valtava palo päästä vaikuttamaan. Uskon, että Yuri tuo meille myös paljon uusia ajatuksia.”, pääsihteeri Sonja Raitamäki kertoo.

Birjulin toimii tällä hetkellä Suomen YK-nuorisodelegaattina. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Suomen suurlähetystössä Etelä-Afrikassa.

“Opiskelijoiden edun ajaminen EU:ssa on vaativa tehtävä, jota odotan innolla. Näin SYL100-juhlavuonna tuntuu erityisen upealta antaa kansainvälistä osaamistani ylioppilasliikkeen palvelukseen”, Birjulin iloitsee.

Tervetuloa SYL:n porukkaan, Yuri!  

 

Lisätiedot:

Pääsihteeri Sonja Raitamäki, p. 040 741 1251, etunimi.sukunimi@syl.fi

Puheenjohtaja Annika Nevanpää,  p. 044 906 5007 etunimi.sukunimi@syl.fi 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.