Hakuaikaa jatkettu – Etsimme sosiaalipolitiikan asiantuntijaa!

Oletko kiinnostunut opiskelijoiden terveydestä ja yhdenvertaisuudesta? Sykkiikö sydämesi opiskelijaliikkeelle ja uusille haasteille? Onnistuuko sinulta vaikuttamistyö, innostaako politiikka ja osaatko vieläpä viestiä työstäsi? Ehkäpä sinulla on jo valmiita verkostoja, joita voisit hyödyntää uudessa työssäsi? Jos vastasit ainakin osaan kysymyksistä kyllä, saattaisit olla etsimämme henkilö! Haemme nyt uutta sylliläistä

SOSIAALIPOLITIIKAN ASIANTUNTIJAKSEMME

kokoaikaiseen (32,5 tuntia viikossa), toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Merkittävä asia uuden sosiaalipolitiikan asiantuntijamme työpöydällä on käynnissä olevan YTHS-laajennuksen seuraaminen ja edistäminen SYL:n näkökulmasta, joten arvostamme YTHS:n toimintaympäristön tuntemusta ja kykyä luovia monien sidosryhmien ja toimijoiden välillä.

Tehtävään kuuluu opiskelijoiden hyvinvoinnin, kuten mielen hyvinvoinnin, edistämistä kansallisessa edunvalvonnassa. Terveysasioiden lisäksi  työpöydällä on myös yhdenvertaisuuteen, sukupolvien väliseen oikeudenmukaisuuteen ja työelämäasioihin liittyviä kokonaisuuksia. Edellä mainitun lisäksi katsomme hakijoille eduksi ylioppilaskuntakentän tuntemuksen, korkeakouluopinnot, poliittisten prosessien ymmärryksen ja vaikuttamis- ja viestintätaidot.

 

Me olemme

 • rento mutta tarmokas työyhteisö täynnä kivoja työkavereita
 • 14 ylioppilaskuntaa ja noin 130 000 yliopisto-opiskelijaa edustava järjestö
 • tehokas edunvalvoja sekä vastuullinen ja innokas yhteiskunnallinen vaikuttaja
 • kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kansainvälisestä toiminnasta ja kehitysyhteistyöstä.

 

Sinulta toivomme

 • kokemusta ja perehtyneisyyttä sosiaalipoliittisesta edunvalvonnasta ja strategista otetta vaikuttamistyön suunnitteluun ja toteuttamiseen
 • oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä moniarvoisessa työyhteisössä
 • kiinnostuneisuutta yhteiskunnallisista ilmiöistä  
 • innokkuutta viestiä työstäsi ylioppilaskunnille ja sidosryhmille
 • soveltuvia korkeakouluopintoja
 • suomen lisäksi myös englannin kielen osaamista, ruotsi katsotaan eduksi.

 

Haluamme tarjota sinulle

 • mainion näköalapaikan suomalaisen järjestö- ja vaikuttajakentän ytimeen
 • mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan
 • palkkaluokan SYL 4 mukaista palkkaa (2 535 €/kk) koulutus- ja kokemuslisineen
 • erittäin hyvät työsuhteen edut.

SYL:ssä pääset oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja työnkuvaasi sekä käyttämään monipuolisesti osaamistasi SYL:n asiantuntijoista ja hallituksesta koostuvan edunvalvontatiimin osana. Otathan rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit tarjolla olevasta työmahdollisuudesta!

Tehtävää voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina osoitteeseen hakemukset@syl.fi viimeistään 27.10.2019. Työhaastattelut järjestetään viikolla 45 SYL:n toimistolla Helsingissä osoitteessa Lapinrinne 2. Toivomme, että valituksi tuleva voisi aloittaa työssään mahdollisimman pian.

SYL korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. Hakemukset käsitellään ensimmäisessä vaiheessa anonyymeina. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kerrothan rohkeasti hakemuksessasi osaamisestasi, vahvuuksistasi ja motivaatiostasi!

Lisätiedot

Työn käytännön sisällöistä voit kysyä nykyiseltä sosiaalipoliitikan asiantuntijaltamme Sonja Raitamäeltä (p. 040 741 1251, etunimi.sukunimi@syl.fi) ja rekrytoinnista yleisemmin pääsihteeri Eero Manniselta (p. 045 631 7145, etunimi.sukunimi@syl.fi).

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.