Fiona Helminen SYL:n viestintäharjoittelijaksi

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut valtiotieteiden ylioppilaan Fiona Helmisen liiton viestintäharjoittelijaksi. Helminen aloittaa harjoittelussa syyskuun alussa.

”Fiona vakuutti meidät monipuolisella kokemuksellaan viestinnästä sekä palavalla halullaan kehittyä edelleen. Fiona on loistava lisä tiimiimme syksyksi”, harjoittelun ohjaajana toimiva SYL:n viestintäasiantuntija Antti Kivi sanoo.

Viestintäharjoittelija osallistuu SYL:n päivittäisen viestinnän lisäksi erilaisiin projekteihin. Tänä syksynä harjoitteluun sisältyy esimerkiksi SYL:n ja Suomen opiskelijakuntien liiton (SAMOK) yhteisen eduskuntavaalikampanjan suunnitteluun osallistumista.

Helminen on toiminut aiemmin muun muassa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) viestinnästä ja kuntavaaleista vastaavana hallituksen jäsenenä sekä HYYn viestintäasiantuntijan sijaisena. Tällä hetkellä hän on viestintäharjoittelijana Patentti- ja rekisterihallituksessa.

”On mahtavaa päästä tekemään taas töitä opiskelijoiden edunvalvonnan parissa ja oppimaan uutta vaikuttavasta edunvalvontaviestinnästä! Odotan jo innolla syksyä ja töiden alkua SYL:n osaavan porukan kanssa”, Helminen kertoo.

Tervetuloa SYL:n porukkaan, Fiona!

Lisätietoja:

Viestintäasiantuntija Antti Kivi, p. 041 515 2228, antti.kivi@syl.fi

Puheenjohtaja Konstantin Kouzmitchev, p. 044 906 5007 konstantin.kouzmitchev@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.