Iida-Maija Pirttiniemi SYL:n viestintäassistentiksi

Tiedote 2.2.2021

Suomen ylioppilaskuntien liiton viestintäassistentiksi on valittu filosofian ylioppilas Iida-Maija Pirttiniemi. Viestintäassistentti avustaa erityisesti SYL:n satavuotisjuhlavuoden viestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. Hallitus teki valinnan kokouksessaan 22.1.2021. 

Iida-Maijalla on kiinnostavaa kokemusta muun muassa vaikuttamisviestinnästä, ja hänestä saamme erinomaisen viestintäavun tähän vuoteen. Lisäksi hän vaikuttaa iloiselta ja innostavalta persoonalta, joka istuu varmasti hyvin SYL:n työyhteisöön”, pääsihteeri Sonja Raitamäki kuvailee.

Pirttiniemi on aiemmin työskennellyt muun muassa Plan International Suomessa sekä Naisasialiitto Unionilla OmaTahto2020-kansalaisaloitekampanjan viestinnän parissa.

“Odotan suurella innolla, että pääsen käyttämään viestinnällistä osaamistani opiskelijoiden äänen vahvistamiseksi. SYL:n satavuotinen historia opiskelijoiden edunvalvojana on inspiroiva, ja on upeaa päästä osaksi juhlavuoden tekemistä”, Pirttiniemi kertoo. 

Pirttiniemi aloittaa työnsä helmikuussa.  

 

Lisätiedot:

Pääsihteeri Sonja Raitamäki, p. 040 741 1251, etunimi.sukunimi@syl.fi

Puheenjohtaja Annika Nevanpää,  p. 044 906 5007 etunimi.sukunimi@syl.fi

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.