Opiskelijajärjestöt riemuitsevat YTHS:n amk-laajennuksesta: “Torilla tavataan!”

Tänään opiskelijaliike juhlii: eduskunta on viimein kuullut opiskelijoiden toiveen ja hyväksynyt Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS:n palveluiden laajentamisen kaikille korkeakouluopiskelijoille. Uudistus lisää korkeakouluopiskelijoiden yhdenvertaisuutta, selkeyttää opiskeluterveydenhuollon lainsäädäntöä ja parantaa palveluiden laatua.

“Opiskeluterveydenhuollon vahvistaminen on yksi hienoimpia asioita tällä hallituskaudella! YTHS on tärkeä osa terveempää opiskelijaelämää, ja nyt sen erityisyys ja erinomaisuus on tunnistettu myös Arkadianmäellä”, iloitsee SYL:n puheenjohtaja Sanni Lehtinen.

Ammattikorkeakouluopiskelijat pääsevät YTHS:n palveluiden piiriin vuoden 2021 alusta lähtien. Laajeneva käyttäjäpohja luo entistä paremmat edellytykset tarjota opiskelijoiden eniten tarvitsemia palveluja.

“Upeaa! AMK-opiskelijat ovat toivoneet parempia palveluita jo pitkään, joten kyllähän tässä vähän herkistyy, kun saamme viimein tasavertaiset palvelut kaikille korkeakouluopiskelijoille. Sanon nyt sydämeni pohjasta: kiitos hallitus!” riemuitsee SAMOKin puheenjohtaja Iiris Hynönen.

“Torilla tavataan!” puheenjohtajat toteavat yhteen ääneen.

 

Lisätietoja:

 

Sanni Lehtinen
puheenjohtaja, SYL

puh. 044 906 5007

sanni.lehtinen@syl.fi

 

Iiris Hynönen

puheenjohtaja, SAMOK

puh. 050 389 1000

iiris.hynonen@samok.fi

 

Sonja Raitamäki (5.3. eteenpäin)

sosiaalipolitiikan asiantuntija, SYL

puh. 040 741 1251

sonja.raitamaki@syl.fi

 

Eero Löytömäki

hyvinvointipolitiikan asiantuntija, SAMOK

puh. 050 389 1015

eero.loytomaki@samok.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.