Oy OSS hakee ruotsin ja englannin kääntäjää 1.5-31.12.2017

Hakuilmoitus 6.4.2017

Oy OSS-Järjestöpalvelut Ab hakee palvelukseensa ruotsin ja englannin kielten kääntäjää kokopäiväiseen työsuhteeseen 1.5.-31.12.2017 välille. Työsuhteen määräaikaisuuden peruste on sijaisuus.

OSS-Järjestöpalvelut on osakeyhtiö, jonka omistavat valtakunnalliset sitoutumattomat korkeakouluopiskelijoiden edunvalvontajärjestöt Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL), Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry ja Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry. Yhtiö omistaa Helsingin Kampissa sijaitsevan toimitilan, jossa toimivat OLL, SAMOK, SYL, Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus sekä Sivistyskiihdyttämö ry. Yhtiö tuottaa järjestöille keskitetysti käännöspalveluiden lisäksi kiinteistö-, tilahallinto-, toimisto- ja ict-palveluita.

OSS-Järjestöpalveluiden kääntäjä vastaa asiakasorganisaatioiden käännöksistä suomesta ruotsiin ja englantiin sekä satunnaisesti englannista ja ruotsista suomeen. Valittavalta henkilöltä odotamme erinomaista ruotsin ja englannin kielen taitoa, tehtävään soveltuvaa koulutusta, halua kehittyä kielisektorillamme sekä riittäviä tietoteknisiä taitoja (MS Office, Google-ympäristö). Käytössämme on käännöstyökalu MemoQ.

Arvostamme korkeakoulu- sekä sosiaalipoliittisen sanaston hallintaa ja tuntemusta järjestötoiminnasta. Lisäksi toivomme vahvoja valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn suunnitteluun, käännöstilausten koordinointiin, yhteisötaitoja ja paineensietokykyä.

OSS-Järjestöpalvelut tarjoaa työntekijälle mukavan ja innostuneen työympäristön, hyvät mahdollisuudet etätyöhön, hyvät työsuhteen edut sekä mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian. Hakemukset palkkatoiveineen on toimitettava OSS-Järjestöpalveluille kuitenkin viimeistään 18.4.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sanna.juutinen(at)oss-jarjestopalvelut.fi. Haastattelut järjestetään Helsingissä ja sisältäen mahdollisesti ennakkotehtävän tai työkokeen.

Tehtävään sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja, sanna.juutinen(at)oss-jarjestopalvelut.fi, p. 044 7800 202

Voit tutustua helposti tehtäviin käännöksiin asiakkaidemme nettisivuilta:

www.syl.fi

www.samok.fi

www.oll.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.