Oy OSS Organisationstjänst Ab söker en översättare inom språkparen finska–svenska och finska–engelska för visstidsanställning 1.5–31.12.2017

Arbetsplatsannons 6.4.2017

Oy OSS-Organisationstjänst Ab söker en översättare inom språkparen finska–svenska och finska–engelska för visstidsanställning 1.5–31.12.2017. Grunden för visstidsanställningen är vikariat.

OSS-Organisationstjänst är ett aktiebolag som ägs av de nationella obundna intressebevakningsorganisationerna för högskolestuderande: Studerandenas Idrottsförbund (OLL), Finlands studerandekårers förbund – SAMOK rf och Finlands studentkårers förbund (FSF). Bolaget har en kontorslokal i Kampen i Helsingfors. I kontorsgemenskapen ingår OLL, SAMOK, FSF, Forskningsstiftelsen för studier och utbildning Otus samt föreningen Sivistyskiihdyttämö rf. Bolaget producerar centraliserade tjänster för de här organisationerna. Tjänsterna omfattar utöver översättning även fastighetstjänster, administration av lokalerna samt kontors- och IKT-tjänster.

Översättaren vid OSS-Organisationstjänst ansvarar för kundernas översättningar från finska till svenska och engelska samt sporadiskt även från engelska och svenska till finska. Vi förväntar oss att sökande har utmärkta kunskaper i svenska och engelska, lämplig utbildning, är intresserad av att utveckla vår språksektor samt har tillräckliga IT-kunskaper (MS Office, Google G Suite). Vi använder översättningsverktyget MemoQ.

Vi uppskattar goda kunskaper i utbildningspolitisk och socialpolitisk terminologi samt erfarenhet av föreningar. Vi ser gärna att du har utmärkta förutsättningar för självständigt arbete och planering av det, för koordinering av översättningsbeställningar samt god förmåga att samarbeta och arbeta under press.

OSS-Organisationstjänst erbjuder våra anställda en trevlig och energifylld arbetsmiljö, goda möjligheter till arbete på distans, bra anställningsförmåner samt en intressant, självständig och utmanande arbetsbeskrivning.

Vi tillsätter platsen så fort vi hittar en lämplig person, så agera snabbt. Sänd din ansökan inklusive löneanspråk till OSS-Organisationstjänst senast 18.4.2017 kl. 16 per e-post till sanna.juutinen(at)oss-jarjestopalvelut.fi. Intervjuerna ordnas i Helsingfors. I samband med intervjun kommer vi att be sökande göra en provöversättning.

 

Vi tillämpar en prövotid på tre månader.

Mer information får du av:

Verkställande direktör sanna.juutinen(at)oss-jarjestopalvelut.fi, tfn 044 7800 202

 

Du får gärna bekanta dig med våra översättningar på våra kunders webbplatser:

www.syl.fi

www.samok.fi

www.oll.fi

 

Nyaste publikationer

Se mer
SYL contact us SYL logo
Har du frågor? Kontakta oss!
Vi är experter på studentliv och står till din tjänst. Vi svarar gärna på alla aktuella frågor som gäller studerande och högre utbildning.