Sanni Salmenoja SYL:n hallinto- ja talouskoordinaattorin sijaiseksi

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut kasvatustieteen kandidaatin Sanni Salmenojan hallinto- ja talouskoordinaattorin sijaiseksi. Salmenoja aloittaa työssään kesäkuun alussa ja sijaisuus jatkuu kesäkuun 2023 loppuun asti.

”Sanni vakuutti sydämellisellä persoonallaan, vahvalla järjestöosaamisellaan ja kokemuksellaan tapahtumatuotannosta. Mahtavaa saada Sanni osaksi SYL:n tiimiä”, SYL:n pääsihteeri Sonja Raitamäki riemuitsee.

Hallinto- ja talouskoordinaattori vastaa muun muassa SYL:n yleis- ja taloushallinnosta yhdessä pääsihteerin kanssa ja liittokokouksen järjestelyistä. Hallinto- ja talouskoordinaattori toimii myös Oy OSS-Järjestöpalvelut Ab:n toimitusjohtajana.

Salmenoja siirtyy SYL:iin Suomen Lukiolaisten Liiton järjestöasiantuntijan tehtävästä. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liiton puheenjohtajana.

”Ylioppilasliike on kiinnostanut työpaikkana ja -yhteisönä jo pitkän aikaa, ja onkin hienoa päästä nyt osaksi sitä. Innolla odotan työtä kollegojen ja Lapinrinteen järjestöjen kanssa. Vuodesta tulee varmasti mahtava uusine haasteineen!” Salmenoja iloitsee valintaansa.

Tervetuloa SYL:n porukkaan, Sanni!

Lisätietoja:

Pääsihteeri Sonja Raitamäki, p. 040 741 1251, etunimi.sukunimi@syl.fi

Puheenjohtaja Konstantin Kouzmitchev, p. 044 906 5007 etunimi.sukunimi@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.