SYL hakee vaalikoordinaattoria!

Hakukuulutus 5.11.2018

Palatko halusta vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan? Ovatko opiskelijoiden ja nuorten asiat lähellä sydäntäsi? Oletko kiinnostunut politiikasta ja kenties jo kokenut kampanjoija? Kykenetkö hallitsemaan projekteja ja työskentelemään itsenäisesti ja määrätietoisesti? Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, saattaisit olla etsimämme henkilö. Haemme nyt nimittäin

VAALIKOORDINAATTORIA

tekemään Suomen parhaan vaalikampanjan kanssamme. Työ on määräaikainen kevään 2019 hallitusohjelmaneuvotteluiden päättymiseen saakka (noin. toukokuun loppuun). Etsimämme henkilön tärkein tehtävä on koordinoida SYL:n vaalivaikuttamisen käytännön töitä sekä eduskunta- että Euroopan Unionin parlamenttivaaleissa. Saat tueksesi oikeastaan koko toimistomme väen, sillä vaalit ovat tärkein projektimme ensi vuonna. Ainakin alkuvaiheessa työ on osa-aikainen (keskimäärin 20 tuntia viikossa), joten se sopii mainiosti myös opiskelijalle. Kevään 2019 aikana saattaa kuitenkin tulla eteen jaksoja, jolloin isompikin panostus olisi toivottavaa.

Odotamme sinulta

 • projektinhallintataitoja: suunnittelu, aikatauluttaminen, itsesi johtaminen, menestyksekäs projektin edistäminen, lopputoimet ja raportointi jne.
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös ryhmässä toimimista ja toisten motivoimiseen ja innostamiseen
 • kokemusta kampanjan suunnittelusta tai tekemisestä
 • viestintätaitoja.

Eduksi katsomme lisäksi

 • kyvyn ylläpitää WordPress-pohjaisia nettisivuja
 • opiskelijaliikkeen tuntemuksen
 • Suomen poliittisen kentän tuntemisen ja kiinnostuksen politiikkaa kohtaan.

Me olemme

 • rento mutta tarmokas työyhteisö täynnä kivoja työkavereita
 • 15 ylioppilaskuntaa ja 130 000 yliopisto-opiskelijaa edustava järjestö
 • tehokas edunvalvoja sekä vastuullinen ja innokas yhteiskunnallinen vaikuttaja
 • kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kansainvälisestä toiminnasta ja globaalista vastuusta.

Tarjoamme sinulle mainion mahdollisuuden päästä tekemään vaalikampanjaa suomalaisen järjestö- ja vaikuttajakentän ytimeen. SYL:ssä pääset oppimaan uutta, kehittämään itseäsi sekä käyttämään monipuolisesti osaamistasi SYL:n asiantuntijoista ja hallituksesta koostuvan vaalitiimin osana. Lisäksi tarjoamme sinulle SYL:n työehtosopimuksen 4. palkkaluokan (noin 1 550 €/kk, tarkka summa riippuu lopullisesta sovitusta tuntimäärästä) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen ja hyvät työsuhteen edut. Otathan rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit tarjolla olevasta työmahdollisuudesta!

Voit hakea vaalikoordinaattorin työtä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-tiedostoina osoitteeseen hakemukset@syl.fi viimeistään 19.11.2018. Hakemukset käsitellään ensi vaiheessa anonyymeinä. Työhaastattelut järjestetään 22.11. SYL:n toimistolla Helsingissä osoitteessa Lapinrinne 2. Toivomme, että valituksi tuleva voisi aloittaa työssä mahdollisimman pian.

SYL korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. Tehtävään sovelletaan koeaikaa, joka on pituudeltaan korkeintaan puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta.

 

Lisätiedot:

Pääsihteeri Eero Manninen (p. 045 631 7145, etunimi.sukunimi@syl.fi).

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.