SYL jakoi huomionosoituksia satavuotisjuhlassaan – kunniamerkki Jorma Elorannalle ja Marjo Timoselle

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) juhli satavuotisjuhliaan lauantaina 18.6.2022 Pikku-Finlandiassa. Juhla kokosi yhteen lähes 500 ylioppilasliikkeen ystävää niin sidosryhmistä kuin SYL:n nykyisistä ja aiemmista toimijoista. Juhlassa palkittiin ansioituneita toimijoita erilaisin huomionosoituksin. SYL:n arvokkain huomionosoitus, kunniamerkki, myönnettiin vuorineuvos Jorma Elorannalle sekä filosofian maisterille Marjo Timoselle.

SYL:n kunniamerkki voidaan antaa henkilölle tai yhteisölle, joka toiminnallaan tai erittäin merkittävällä teollaan on huomattavasti edistänyt Suomen ylioppilaiden pyrintöjä.

Juhlassa myönnettiin myös 11 ansiomerkkiä sekä neljä hallituksen merkkiä. Ansiomerkki voidaan antaa henkilölle tai yhteisölle tunnustukseksi ansiokkaasta, hyviin tuloksiin johtaneesta toiminnasta liiton tai muutoin Suomen ylioppilaiden hyväksi. Hallituksen merkin ovat taas oikeutetut saamaan liiton puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet toimikautensa alussa, ja se voidaan hallituksen päätöksellä antaa myös erityisen ansiokkaasti toimineelle liiton virkailijalle.

SYL:n satavuotisjuhlissa jaetut huomionosoitukset

Kunniamerkit

Jorma Eloranta
Marjo Timonen

Ansiomerkit

Kati Isoaho
Kristiina Kokko
Katri Korolainen
Riitta Käppi
Ilpo Lahtinen
Juuso Leivonen
Minna Oinas
Katariina Poskiparta
Pekka Puska
Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry
Tuomas Viskari

Hallituksen merkit

Suvi Eriksson
Soile Koriseva
Eero Manninen
Sini Terävä

 

Lisätietoja:

Sonja Raitamäki
Pääsihteeri, Suomen ylioppilaskuntien liitto
040 741 1251
sonja.raitamaki@syl.fi

Konstantin Kouzmitchev
Puheenjohtaja, Suomen ylioppilaskuntien liitto
044 906 5007
konstantin.kouzmitchev@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.