SYL:n eduskuntavaaliohjelma on julkaistu

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) vuoden 2023 eduskuntavaaliohjelma – Kantokykyä tulevaisuuteen – on julkaistu. Opiskelijat ovat Suomen tulevaisuuden rakentajia, ja siksi ohjelmassa halutaan panostaa opiskelijoiden kantokyvyn vahvistamiseen nyt ja tulevaisuudessa. Tähän SYL esittää opiskelijaliikkeen ratkaisut seuraavalle vaalikaudelle ohjelmassaan.

SYL:n eduskuntavaaliohjelma valmisteltiin yhteistyössä kaikkien Suomen yliopistojen ylioppilaskuntien kanssa. Ohjelman teemat koskevat läpileikkaavasti opiskelijoita, koulutusta ja yhteiskuntaa. SYL ehdottaa ohjelmassa muun muassa yliopistoyhteisön hyvinvointia mittaavan indikaattorin lisäämistä yliopistojen rahoitusmalliin, pudokkuuspaketin luomista korkeakoulupudokkuuden ehkäisemiseksi sekä opiskelijoiden toimeentulon turvan vahvistamista.

”Suomen ylioppilaskuntien liiton eduskuntavaaliohjelmalla rakennetaan parempaa tulevaisuutta. Me tähtäämme pitkälle ja vaadimme vastauksia 2030-luvun ja sen jälkeisiinkin haasteisiin. Varmistetaan tulevaisuuden kantokyky yksilötasolla, Suomessa ja globaalisti”, SYL:n puheenjohtaja Konstantin Kouzmitchev sanoo.

Lue SYL:n eduskuntavaaliohjelma tästä.

 

Lisätietoja:

Konstantin Kouzmitchev
Puheenjohtaja, Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL)
044 906 5007
konstantin.kouzmitchev@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.