Uusia työntekijöitä SYL:n toimistolla!

SYL:on on saatu kaksi uutta työntekijää viime vuonna.

Siiri Nousiainen aloitti SYL:n viestinnän asiantuntijana marraskuun alussa. 

“Työn aloittaminen on sujunut vauhdikkaasti ja olen päässyt heti työn touhuun. SYL:n viestinnän suunnitteleminen ja toteuttaminen on todella inspiroivaa ja olen innoissani tästä työstä.” Nousiainen hehkuttaa.

Nousiainen on ollut vaikuttamisen ja viestinnän tehtävissä muun muassa Plan International Suomella ja harjoittelijana Ellun Kanoissa sekä SYL:n hallituksessa.

Touko Niinimäki valittiin SYL:n sosiaalipolitiikan asiantuntijaksi marraskuussa. 

Niinimäki on aloittanut työnsä joulukuussa ja hänen asiantuntijatehtäviinsä kuuluu muun muassa opiskelijoiden terveyteen ja yhdenvertaisuuteen liittyvä edunvalvonta ja asiantuntijatyö. 

“Vuosi on lähtenyt mukavasti liikkeelle kiinnostavien teemojen sekä uusien työkavereiden ja hallituslaisten parissa. Mahtavaa saada tehdä töitä opiskelijoiden hyvinvoinnin eteen ja odotan jo innolla helmikuista avausseminaaria, jossa pääsen tutustumaan ylioppilaskuntien toimijoihin!“ Niinimäki kommentoi.

Niinimäki on koulutukseltaan sosionomi (YAMK) ja on muun muassa työskennellyt Seta ry:lla yhdenvertaisuusteemojen parissa.

Tervetuloa SYL:n jengiin, Siiri ja Touko!

Touko ja Siiri seisovat talvivaatteet päällä puisen portin edessä aurinkoisessa säässä.
Touko Niinimäki ja Siiri Nousiainen

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.