Annika Nevanpää SYL:n eduskuntavaalikoordinaattoriksi

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut hallintotieteiden ylioppilas Annika Nevanpään SYL:n eduskuntavaalikoordinaattoriksi. Nevanpää aloittaa työssään lokakuun alussa, ja työsuhde kestää toukokuun loppuun asti.

”Otamme innolla ja ilolla vastaan Annikan kokemuksen, järjestelmällisyyden ja ylioppilasliiketuntemuksen opiskelijaliikkeen yhteisen eduskuntavaalikampanjan käyttöön”, SYL:n pääsihteeri Sonja Raitamäki iloitsee.

Eduskuntavaalikoordinaattorin vastuulla on muun muassa eduskuntavaalikampanjaan liittyvien tempausten ja tapahtumien suunnittelu, koordinointi ja toteuttaminen sekä eduskuntavaalikampanjan viestinnällisiä tehtäviä.

Nevanpää on aiemmin työskennellyt Vihreän eduskuntaryhmän poliittisena asiantuntijana. Hän on toiminut myös SYL:n puheenjohtajana vuonna 2021 ja Tampereen ylioppilaskunnan puheenjohtaja vuonna 2020.

”Olen ihan superinnoissani päästessäni koordinoimaan koko opiskelijaliikkeen yhteistä vaalityötä. Hallitusohjelma on politiikan reseptikirja koko hallituskauden, ja meidän tehtävämme on pitää huoli, että sen laatijat tietävät, miten opiskelijoiden huolet ratkaistaan. Hyvällä kampanjalla ja vaalityöllä meillä on siis avaimet opiskelijoiden parempaan huomiseen”, Nevanpää kommentoi valintaansa.

Tervetuloa takaisin SYL:n toimistolle, Annika!

Lisätiedot:

Pääsihteeri Sonja Raitamäki, p. 040 741 1251, sonja.raitamaki@syl.fi
Puheenjohtaja Konstantin Kouzmitchev, p. 044 906 5007 konstantin.kouzmitchev@syl.fi

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.