Antti Kivi SYL:n viestintäasiantuntijaksi

Tiedote 28.2.2022

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut Antti Kiven liiton uudeksi viestintäasiantuntijaksi. Kiven asiantuntijatehtäviin kuuluu SYL:n viestinnän koordinointi ja toteutus. Hallitus teki valinnan kokouksessaan 18.2.

“Antti on lahjakas ja näkemyksellinen tyyppi. En malta odottaa, että päästään suunnittelemaan yhdessä opiskelijaliikkeen eduskuntavaalikampanjaa”, pääsihteeri Sonja Raitamäki iloitsee.

Antti Kivi opiskelee taloustiedettä Helsingin yliopistossa ja hän on työskennellyt Kokoomuksen nuorten liitossa politiikan ja viestinnän suunnittelijana. Aiemmin Kivi on toiminut Suomen Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtajana. Kivi aloittaa työnsä maaliskuun aikana.

”Odotan innolla viestinnän tekemistä opiskelijoiden edunvalvonnan parissa, etenkin kun edessä on valmistautuminen ensi vuoden eduskuntavaaleihin”, Antti Kivi kertoo.

Tervetuloa SYL:n porukkaan Antti!

 

Lisätiedot:
Pääsihteeri Sonja Raitamäki, p. 040 741 1251, sonja.raitamaki@syl.fi
Puheenjohtaja Konstantin Kouzmitchev, p. 044 906 5007 konstantin.kouzmitchev@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.