Ehdokkaat SYL:n hallitukseen ja puheenjohtajaksi 2021

SYL:n puheenjohtaja sekä hallituslaiset valitaan SYL:n liittokokouksessa 12.-13.11.2020.

Ehdokkaaksi voi asettautua viimeistään liittokokouksessa. Tällä hetkellä ehdolle ovat asettuneet:

Puheenjohtajaksi vuodelle 2021

 

Nevanpää, Annika

Tampereen ylioppilaskunta

 

Mä haluan johtaa vaikuttavaa opiskelijaliikettä, jossa jokainen voi kokea merkityksellisyyttä, yhteisöllisyyttä ja arvostusta. Yhdessä me voidaan rakentaa yhdenvertaisempaa maailmaa, joka perustuu hyvinvoinnille, oikeudenmukaisuudelle ja sivistykselle.

annikanevanpaa.fi

 

Sandroos, Aleksi

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta

 

Olen aikaansaava, ihmisiä kuunteleva ja yhdistävä johtaja, jolla on osaamista, enkä pelkää jättää asioita käsittelemättä. Minun johtamani ylioppilasliike tekee asioita paremmin yhdessä, kuuntelee ja on läpinäkyvämpi. Tutustu: bit.ly/meidanliike

 

Virtanen, Teemu

Oulun yliopiston ylioppilaskunta

 

Minusta SYL saa kokeneen, asiantuntevan ja empaattisen johtajan, jolla on kykyä yhdistää ylioppilasliikkeen ääni. Minun johtamani SYL varmistaa, että koulutukseen, hyvinvointiin ja tukipalveluihin satsataan riittävästi poikkeusvuoden jälkeen.

www.teemunkaa.com 

Facebook: Teemu Virtanen SYL:n puheenjohtajaksi 2021

 

Hallitukseen vuodelle 2021

 

Jäppinen, Ville

Tampereen ylioppilaskunta

 

Miun SYL on aktiivinen, keskusteleva ja parempaa tulevaisuutta rakentava yliopisto-opiskelijoiden ääni. Tällaista liittoa haluan olla rakentamassa ensi vuonna. Minut saat kiinni vaikka Twitterissä @jappinenville tai kampanjasivuilta trey.fi/ville-syl2021.

 

Kouzmitchev, Konstantin

Kokoomusopiskelijat

 

Maahanmuuttajaperheen lapsena minulla on vahva näkemys ja palo ajaa kansainvälisten opiskelijoiden asiaa niin Suomessa kuin Euroopassa. Tasa-arvo ei ole valmis eikä ennakkoluuloille saa antaa enää tilaa korkeakoulutuksessamme tai työmarkkinoilla.

IG: konstakouzmitchev

FB: Konsta Kouzmitchev

 

Kyllönen, Riku-Petteri

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta

 

Pandemian jälkeinen aika tulee olemaan hyvin erilainen, kuin sitä ennen. Minusta SYL saa kauaskatseisen edunvalvojan, kenellä on kykyä ja intohimoa olla suunnannäyttäjänä käynnissä olevassa yhteiskunnallisessa kehityksessä.

 

Rouvari, Akseli

Helsingin yliopiston ylioppilaskunta

 

Idearikkaus ja luovuus, kyky oppia nopeasti, luonteeni ihmisläheisenä tiimipelaajana, kyky kohdata ihmiset empaattisesti ja kuunnellen. Näkemyksellisyys opiskelijoita koskevissa kipukysymyksissä. Syitä valita juuri minut SYL:n hallitukseen!

https://hyy.fi/fi/akselirouvari 

FB: https://www.facebook.com/akselisylliin

Twitter: @AkseliRouvari

IG: @akselirouvari

 

Saarinen, Camilla

Turun yliopiston ylioppilaskunta

 

SYL tarvitsee riveihinsä määrätietoisen kriittisen ajattelijan, joka haluaa ymmärtää ja kehittää järjestöä kokonaisuutena. Mulla on asiantuntemusta, intoa ja päättäväisyyttä, ja haluan päästä tekemään parasta mahdollista opiskelijaedunvalvontaa!

IG: @camilla_syl_hallitukseen

Nettisivu: https://camillasaarinen.com/

 

Tenhovuori, Saara

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta

 

Edunvalvojana olen aikaansaava sekä erittäin motivoitunut: koulutuksenikin puolesta minulle on tärkeää puolustaa koulutusta. Laaja kokemukseni sekä ymmärrykseni korkeakoulukentän toiminnasta ovat ehdottoman tarpeen liittohallituksessa.

www.saaratenhovuori.com

 

Nähdään SYL:n Liittokokouksessa 12.-13.11.2020!

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.